Κυνοτροφείο για κουτάβια πίτμπουλ τεριέ αμερικανικού τύπου


Αποκλειστικό πλέξιμο στην Ευρώπη! Στο αμερικανικό ρείθρο pitbull terrier DOGNIK BULLS περιμένουμε κουτάβια αίματος OFRN/Jumbo.
Η μοναδικότητα αυτού του ζευγαρώματος είναι ότι το αίμα OFRN (Old Family Red Nose) είναι πολύ σπάνιο στην Ευρώπη. Το OFRN είναι μια παλιά οικογένεια με κόκκινες μύτες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οποιοδήποτε αμερικανικό Pit Bull Terrier έχει κόκκινη μύτη είναι OFRN. Το OFRN περιλαμβάνει παλαιότερες αμερικάνικες γραμμές αίματος πίτμπουλ όπως οι Millers, Larsan, Castillo. Η πλειονότητα των αμερικανικών ρείθρων πίτμπουλ τεριέ στις ΗΠΑ είναι χτισμένα με αίμα OFRN.
Ο πατέρας των κουταβιών μας ήρθε από τη Φλόριντα της Αμερικής. Από φυτώριο που ασχολήθηκε με τα αθλητικά πρότυπα στις Η.Π.Α. Το Real Deal Chocolates Nursery είναι κλειστό προς το παρόν. Αλλά έχουμε ακόμα τις καθαρές γραμμές αναπαραγωγής τους.
Γι’ αυτό εκτρέφουμε το Millers Wild Storm σε μια σκύλα που φέρθηκε από τη Βουλγαρία. Είναι εκπρόσωπος της αποκλειστικά εργασιακής εκτροφής, της σειράς αίματος Jumbo. Αυτό θα είναι το τελευταίο της ζευγάρωμα στο εκτροφείο πιτ μπουλ μας. Για αρκετά χρόνια έχουμε παράγει εξαιρετικά αμερικανικά Pit Bull Terrier από αυτόν τον συνδυασμό. Για μένα προσωπικά, δύο θηλυκά και δύο αρσενικά από αυτά τα ζευγαρώματα έμειναν στο εκτροφείο μας. Χρησιμοποιούνται επίσης για την περαιτέρω αναπαραγωγή ποιοτικών κουταβιών American Pitbull Terrier στο ρείθρο. Παίρνουμε μεσαίου μεγέθους σκύλους με ισορροπημένο νευρικό σύστημα. Από τη φύση τους, όλα τα κουτάβια και τα ενήλικα πίτμπουλ μας από τον συνδυασμό OFRN/Jumbo είναι πολύ δεμένα με την οικογένεια. Αυτά είναι πραγματικά οικογενειακά σκυλιά. Τα αρσενικά από αυτά τα ζευγαρώματα έχουν έντονα ένστικτα να προστατεύουν τους ανθρώπους τους από αγνώστους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Διαφορετικά, είναι απολύτως κοινωνικά επαρκείς στην κοινωνία. Αυτά είναι τεριέ πιτ μπουλ με έμφυτο κίνητρο για παιχνίδι και φαγητό.
Και οι δύο γονείς ελέγχονται για απουσία γενετικών ασθενειών και υποβάλλονται σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ετησίως από πιστοποιημένο κτηνίατρο. Η μέλλουσα μητέρα των κουταβιών εξετάστηκε επιπλέον για την υγεία της πριν το ζευγάρωμα και έγιναν επίσης εξετάσεις.
Ο πατέρας των κουταβιών είναι πολυπρωταθλητής σε αθλητικούς αγώνες και εκθέσεις σε πολλές χώρες. Ένας πλήρης κατάλογος τίτλων είναι διαθέσιμος στην προσωπική του σελίδα στον ιστότοπο του βρεφονηπιακού μας σταθμού, μπορείτε να τον δείτε.
Όλα τα κουτάβια θα είναι τριπλά σκουληκιασμένα, εμβολιασμένα, με ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, γενεαλογία ADBA και συμβόλαιο πώλησης. Επιπλέον, όλοι θα λάβουν οδηγίες για την ανατροφή ενός κουταβιού έως 1 έτους. 20 σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες, αποκλειστικά από το εκτροφείο μας με αμερικανικά πίτμπουλ τεριέ “DOGNIK BULLS” για τους ιδιοκτήτες των κουταβιών μας.
Η τιμή ενός κουταβιού από αυτούς τους γονείς είναι 1800 ευρώ ή 2000 δολάρια.
Διατίθεται παράδοση σε όλη την Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Βραζιλία.
Για να κάνετε κράτηση για ένα κουτάβι American Pitbull Terrier από το ρείθρο, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Η Βερόνικα Βοϊτόφσκα σου. Ιδιοκτήτης του αμερικανικού ρείθρου πιτ μπουλ τεριέ «Dognik Bulls». Οικογενειακός γιατρός. Έμπειρος χειριστής σκύλων. Ψυχολόγος ζώων.

 

OFRN Larsan, OFRN Castillo, κουτάβια αμερικανικού πίτμπουλ τεριέ από το ρείθρο, αμερικανικό ρείθρο πιτ μπουλ, αγορά πιτ μπουλ OFRN, αγορά πιτ μπουλ Jumbo