Μπλε αμερικανικά κουτάβια νταής


Το εκτροφείο Dognik Bulls πουλά ένα πανέμορφο κουτάβι American Bully σε αποκλειστικό μπλε χρώμα!
Εξαιρετικό, δυνατό, φαρδύ, πανίσχυρο Αμερικάνο Νταή. Ηλικία — 3 μήνες. Το αίμα του Dax, Phenom, Eminent.
Ψευδώνυμο κατά γενεαλογικό — Dognik Bulls Branwen.
Περιγραφή χαρακτήρα: Δραστήριος, ευγενικός, τα πάει καλά με ανθρώπους και ζώα. Όταν έρχονται σε εμάς να διαλέξουμε κουτάβια, ο πρώτος πηγαίνει στην επαφή. Πηγαίνει σε όλους τους ανθρώπους, δεν φοβάται κανέναν, του αρέσει να κάθεται στα χέρια του. Παίζει με όλα τα παιχνίδια. Εξερευνούσε ολόκληρη την περιοχή του νηπιαγωγείου, απολύτως ατρόμητη.
Περιγραφή εμφάνισης: μεγάλο κεφάλι, εξαιρετική μετάβαση από το μέτωπο στη μύτη, τέλεια μελάγχρωση του τριχώματος. Δυνατό σώμα. Ομαλά, δυνατά, δυνατά πόδια. Ουρά τέλειου μήκους. Δεν έχει ελαττώματα αποκλεισμού. Κατάλληλο για εκθέσεις και αναπαραγωγή. Εξετάζουμε επίσης την επιλογή να πουλήσουμε μόνο σε μια αγαπημένη οικογένεια που θέλει να αγοράσει ένα όμορφο και υγιές κουτάβι American Bully. Ο αναμενόμενος τύπος είναι μια ισχυρή «pocket».
Το Dognik Bulls Branwen είναι ένα κουτάβι υψηλής κατηγορίας. Μαζί της θα απολαύσετε τη ζωή, θα περπατήσετε στο πάρκο, στα δάση, θα πάτε στη λίμνη, θα περπατήσετε στην πόλη και θα απολαύσετε τη ζωή. Είναι απόλυτα υγιής, όπως και οι γονείς της. Επομένως, θα επισκέπτεστε τον κτηνίατρο μόνο μία φορά το χρόνο — για να κάνετε ετήσιους σύνθετους εμβολιασμούς. Ο Μπράνγουεν αγαπά τους ανθρώπους και τα παιδιά. Επομένως, όλη η οικογένειά σας θα είναι ευχαριστημένη με ένα τόσο μικρό και ευγενικό κουτάβι American Bully.
Θα μετακομίσει σε νέο σπίτι πλήρως εμβολιασμένη, με μικροτσίπ καταχωρημένο στη διεθνή ευρωπαϊκή βάση δεδομένων, με ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, με γενεαλογικό. Πλήρες σύνολο εγγράφων.
Φωτογραφίες «American Bully blue puppies». Dognik Bulls Branwen:


Πατέρας: 815 Bully Camp Noise. Φέρθηκε από ΗΠΑ. Πρωταθλητής Χώρας σε εκθέσεις. Ελεύθερος από αταξία (μια ασθένεια της φυλής των Αμερικανών νταήδων).


Μητέρα: Dognik Bulls Lilibeth. Φέρθηκε από τη Ρωσία. Ελεύθερος από αταξία (μια ασθένεια της φυλής των Αμερικανών νταήδων).


Γράψτε μας για να αγοράσετε ένα μπλε κουτάβι American Bully:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Μπορείτε να έρθετε για ένα κουτάβι στο ρείθρο αυτοπροσώπως. Ή θα κανονίσουμε την παράδοση. Τα μπλε κουτάβια μας American Bully ζουν σε 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Με εκτίμηση, η επικεφαλής του νηπιαγωγείου Veronika Voitovska