Πιτ μπουλ τεριέ ξε γρ


Το επίσημα εγγεγραμμένο εκτροφείο «Dognik Bulls» πουλά τώρα ένα υψηλής φυλής, ιδανικό κουτάβι American Pit Bull Terrier xe gr. Το κουτάβι έχει πλήρη γκάμα εμβολιασμών, καταχωρημένο μικροτσίπ, ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, συμβόλαιο αγοραπωλησίας ενός καθαρόαιμου κουταβιού και γενεαλογικό ADBA. Επιπλέον, δίνουμε στον μελλοντικό ιδιοκτήτη ένα σημείωμα 10 σελίδων σε μέγεθος Α4. Περιγράφει πώς να ταΐζετε, να περπατάτε και να μεγαλώνετε σωστά ένα κουτάβι από το εκτροφείο Dognik Bulls. Αυτές οι πληροφορίες είναι πολύ χρήσιμες για τους ιδιοκτήτες για πρώτη φορά που δεν έχουν κάνει ποτέ σκύλο στη ζωή τους. Αυτές οι πληροφορίες είναι επίσης χρήσιμες για έμπειρους ιδιοκτήτες.
Αυτή τη στιγμή στο νηπιαγωγείο μας pit bull terrier πουλάμε brindle αρσενικό pit bull terrier xe gr.
Από εκτροφή που παράγεται στην Πολωνία (αλλά τα κουτάβια γεννήθηκαν στο εκτροφείο μας). Γενεαλογικό ψευδώνυμο: Dognik Bulls Freddie Mercury. Είναι 2 μηνών.

Οι γονείς του:

Μαμά: Dognik Bulls Godena. Γεννήθηκε από πατέρα από την Αμερική και μητέρα από τη Βουλγαρία. Τίτλος σε εκθέσεις. Έχει αποτελέσματα υγείας: δεν έχει γενετική ασθένεια — αταξία.
Πατέρας: Maximus No Regrets. Γεννημένος από δύο πολωνικά πίτμπουλ. Αλλά κουβαλάει αγνό αμερικανικό αίμα στο αίμα του. Τίτλος σε αθλητικούς αγώνες. Νικητής αρκετών αγώνων έλξης βαρών. Απόλυτα υγιής: έχει υπερηχογραφικό συμπέρασμα για υγιή καρδιά. Είναι πιστοποιημένος απαλλαγμένος από πέντε γενετικές ασθένειες: αταξία, ατροφία αμφιβληστροειδούς τύπου 1, ατροφία αμφιβληστροειδούς τύπου 2, εκφυλιστική μυελοπάθεια, υπερουρικοζουρία. Έχει ακτινογραφίες των αρθρώσεων του αγκώνα και του ισχίου που επιβεβαιώνουν την απουσία δυσπλασίας. Το καλύτερο αποτέλεσμα: βαθμός ΑΑ και 00 (αυτό σημαίνει ότι έχει απόλυτα υγιείς αρθρώσεις).
Το κουτάβι pit bull Dognik Bulls Freddie Mercury είναι απολύτως υγιές και έτοιμο να πάει σε μια νέα οικογένεια. Πριν μετακομίσει σε νέα οικογένεια, το κουτάβι θα εξεταστεί οπωσδήποτε από κτηνίατρο. Και το αποτέλεσμα αυτής της εξέτασης θα καταγραφεί στο πόρισμα του κτηνιάτρου στο κτηνιατρικό διαβατήριο. Η τιμή ενός κουταβιού pitbull terrier είναι 2000 ευρώ.
Γράψτε μας για κράτηση κουταβιού pitbull terrier xe gr. Εάν δεν έχουμε αυτά τα κουτάβια, είμαστε ανοιχτοί για προκρατήσεις για μελλοντικά κουτάβια. Πιτ μπουλ τεριέ διαφορετικών χρωμάτων για αγόρια και κορίτσια.
Email- dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Το αμερικανικό εκτροφείο pit bull terrier “Dognik Bulls” παραδίδει σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η παράδοση δεν περιλαμβάνεται στην τιμή του κουταβιού. Τα κουτάβια Pit bull terrier xe gr από το κυνοκομείο μας ζουν σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πιτ μπουλ τεριέ ξε γρ