Πού να αγοράσετε έναν υγιή Αμερικανό νταή

Έχουμε κουτάβια προς πώληση στο κυνοκομείο μας!
Το American Bully Kennel “DOGNIK BULLS” προσφέρει υγιή και δυνατά κουτάβια προς πώληση. Οι γονείς εισάγονται από τη Ρωσία. Αυτή είναι η δεύτερη γέννα με κουτάβια της μαμάς και η δεύτερη γέννα κουταβιών του μπαμπά. Οι γονείς είναι νέοι, δραστήριοι, υγιείς και εξετασμένοι. Με ατομικά πιστοποιητικά υγείας.
Το American Bully Kennel «DOGNIK BULLS» πουλά κουτάβια από δοκιμασμένους γονείς. Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς έχουν πιστοποιηθεί ότι είναι απαλλαγμένοι από γενετικές ασθένειες που σχετίζονται με τη φυλή American Bully. Δίνουμε επίσης μεγάλη προσοχή στη λειτουργικότητα των American Bullies. Θέλουμε τα κουτάβια μας να ζήσουν μέχρι τα βαθιά γεράματα. Γι’ αυτό εκτρέφουμε Αμερικανούς νταήδες με καλά ρουθούνια και φίμωτρα μέτριου μήκους. Αν έχετε ήδη ψάξει για Αμερικανούς νταήδες (κουτάβια ή έχετε δει ενήλικα σκυλιά), ίσως έχετε παρατηρήσει ότι πολλοί έχουν στενά ρουθούνια. Και επίσης εξαιρετικά κοντές μουσούδες. Αυτό κάνει τη ζωή πολύ πιο δύσκολη για τους Αμερικανούς Νταήδες. Τους είναι πιο δύσκολο να αναπνεύσουν, να τρέξουν και να πηδήξουν. Ανέχονται πολύ άσχημα τη ζέστη και είναι πιο επιρρεπείς σε υπερθέρμανση, θερμοπληξία και ξαφνική καρδιακή ανακοπή. Επομένως, στο παιδικό μας σταθμό American Bully “DOGNIK BULLS” επιλέγουμε γονείς χωρίς αυτές τις ελλείψεις. Επίσης, δεν εκτρέφουμε σκύλους ακραίου τύπου — πολύ κοντούς, πολύ φαρδιούς, με γυρισμένα μπροστινά πόδια και αγκώνες. Τέτοιοι Αμερικανοί νταήδες είναι ανάπηροι από τη γέννησή τους. Πράγματι, υπάρχουν Αμερικανοί εκτροφείς Bully που εκτρέφουν τέτοια σκυλιά και τα πουλάνε. Δεν τους νοιάζει που το κουτάβι τους δεν θα ζήσει περισσότερο από τρία χρόνια. Για εμάς (εμένα και τον άντρα μου) είναι σημαντικό τα σκυλιά μας να ζήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Τους αγαπάμε και νοιαζόμαστε για την υγεία τους. Είμαι άνθρωπος γιατρός ο ίδιος. Και η υγεία των ανθρώπων και των ζώων είναι πολύ σημαντική για μένα.
Επομένως, στο εκτροφείο μας μπορείτε να αγοράσετε μόνο ένα υγιές κουτάβι American Bully. Έχουμε και επιπλέον υπηρεσίες. Πριν φτάσει το κουτάβι στο σπίτι σας, μπορείτε να παραγγείλετε μια πλήρη εξέταση. Αυτό περιλαμβάνει υπερηχοκαρδιογράφημα της καρδιάς, γενικές και βιοχημικές εξετάσεις αίματος. Αυτό θα επιβεβαιώσει ότι το κουτάβι σας American Bully είναι υγιές. Αυτή τη στιγμή (για το 2024) η υπηρεσία αυτή από τους κτηνιάτρους μας κοστίζει 500 ευρώ. Σημειώστε ότι πραγματοποιούμε καρδιαγγειακές εξετάσεις με τον καλύτερο γιατρό της χώρας. Η είσοδος για αυτόν είναι μεγάλη. Επομένως, προειδοποιήστε για την ανάγκη για πρόσθετες εξετάσεις αμέσως όταν κάνετε κράτηση για ένα κουτάβι. Είναι πάντα πιο δύσκολο να φτάσεις στους καλύτερους γιατρούς παρά στους απλούς γιατρούς.
Αλλά ακόμα κι αν δεν θέλετε πρόσθετες εξετάσεις, εξακολουθούμε να εξετάζουμε όλα τα κουτάβια American Bully στον κτηνίατρο. Πριν φύγουν για τα νέα τους σπίτια, όλα τα κουτάβια μας εξετάζονται επιπλέον από κτηνίατρο. Και λαμβάνουν νέα εγγραφή στο ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο σχετικά με την εξέταση και την κατάσταση της υγείας τους.

Όλα τα υγιή μας κουτάβια American Bully πηγαίνουν σε νέες οικογένειες αποπαρασιτωμένα, εμβολιασμένα, με κτηνιατρικό διαβατήριο, με καταχωρημένο μικροτσίπ και με γενεαλογικό ABKC. Το γενεαλογικό ABKC είναι η πιο αξιόπιστη καταγραφή καθαρόαιμων Αμερικανών νταήδων στον κόσμο.

Το νηπιαγωγείο έχει τώρα προς πώληση υγιή κουτάβια American Bully. Τιμή 3000 ευρώ. Αν ψάχνετε πού να αγοράσετε ένα υγιές κουτάβι American Bully, γράψτε μας:

Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Οι υγιείς Αμερικανοί νταήδες μας ζουν σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επομένως, θα σας παραδώσουμε ένα κουτάβι, ακόμα κι αν μένετε πολύ μακριά από το κυνοκομείο μας.

Με εκτίμηση, Veronika Voitovska. Ιδιοκτήτης του νηπιαγωγείου DOGNIK BULLS για υγιείς Αμερικανούς νταήδες. Γιατρός. Έμπειρος χειριστής σκύλων. Ψυχολόγος ζώων

Πού να αγοράσετε ένα υγιές American Bully, υγιή American Bully κουτάβια, American Bully kennel κουτάβια