Πού να αγοράσω ένα υγιές κουτάβι pitbull;


Απαντήσεις στην ερώτηση: «Πού να αγοράσετε ένα υγιές κουτάβι American Pitbull Terrier.» Θα σας πω τα κύρια σημεία που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε ένα υγιές κουτάβι πίτμπουλ τεριέ.
Ονομάζομαι Veronika Voitovska, είμαι εκτροφέας αμερικανικών Pitbull Terriers για πάνω από 10 χρόνια. Έχω ένα επίσημα εγγεγραμμένο εκτροφείο υγιών αμερικανικών τεριέ πιτ μπουλ «Dognik Bulls». Εγγραφή στην ADBA.
Τα κύρια σημεία που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα κουτάβι American Pitbull Terrier στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Βραζιλία, τον Καναδά και τις μετασοβιετικές χώρες. Δεν έχει σημασία πού. Αυτοί οι κανόνες ισχύουν για όλες τις χώρες και όλα τα πίτμπουλ τεριέ.
Πόσο συχνά μπορεί να γεννήσει ένα θηλυκό American Pitbull Terrier; Ένας σκύλος δεν πρέπει να γεννά περισσότερο από μία φορά το χρόνο. Όχι περισσότερες από 5-6 φορές σε όλη σας τη ζωή. Πολλά εξαρτώνται από τον σκύλο. Στο κυνοκομείο μας υπάρχουν σκυλιά που γέννησαν 2 φορές σε όλη την αναπαραγωγική δραστηριότητα. Κατ’ εξαίρεση, είναι αποδεκτό ένας σκύλος να γεννήσει δύο γέννες κουταβιών στη σειρά και μετά να ξεκουραστεί για περίπου δύο χρόνια.
Κάθε κουτάβι πρέπει να έχει ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο. Δεν είναι ένα εσωτερικό διαβατήριο της χώρας, το οποίο είναι εύκολο να αγοραστεί σε οποιοδήποτε κατάστημα κατοικίδιων ζώων και ψεύτικο. Επίσημο κτηνιατρικό διαβατήριο εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Αυτό θα επιτρέψει στον σκύλο να ταξιδεύει χωρίς περιορισμούς σε όλη του τη ζωή και να μην έχει προβλήματα με τα σύνορα και τα έθιμα.
Το κουτάβι πρέπει να είναι εμβολιασμένο και υπογεγραμμένο από κτηνίατρο. Δεν είναι ότι κάποιος κτηνοτρόφος αγόρασε εμβόλια κάπου στο σπίτι, τα αποθήκευσε κάπου, τα κατέστρεψε και μετά εμβολίασε τα κουτάβια. Δηλαδή, κανονικός εμβολιασμός σε κτηνιατρική κλινική. Είχα μια υπόθεση. Οι άνθρωποι αγόρασαν ένα κουτάβι από μένα. Μετά ήθελαν άλλο ένα, αλλά οι τιμές στο φυτώριο μας εκείνη τη στιγμή δεν τους ταίριαζαν. Αγόρασαν «φθηνότερα» εκεί κοντά. Το κουτάβι δεν είχε επίσημο μικροτσίπ, κανονικό γενεαλογικό από αναγνωρισμένο οργανισμό. Και το κουτάβι δεν εμβολιάστηκε σωστά. Ως αποτέλεσμα, αυτό το κουτάβι απλά πέθανε σε ηλικία 6 μηνών. Αποθηκεύτηκε; Βρήκες χαρά να έχεις έναν άρρωστο σκύλο; Όταν αγοράζουμε ένα πίτμπουλ τεριέ, πιστεύουμε ότι θα ζήσει μαζί μας για 10-15 χρόνια. Και δεν είναι έτοιμοι να τον θάψουν στους 6 μήνες. Η επιλογή «αποθήκευση» δεν λειτουργεί εδώ. Κατά μέσο όρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το πρώτο εμβόλιο + ευρωπαϊκό διαβατήριο + μικροτσίπ κοστίζει 80-120 ευρώ (για το 2024). Το δεύτερο ολοκληρωμένο εμβόλιο + αντιλυσσικός εμβολιασμός + κλινική εξέταση πριν φύγει για νέο σπίτι κοστίζει περίπου 60-100 ευρώ (ανάλογα με τη χώρα και τις τιμές της κλινικής, μπορεί να είναι πιο ακριβό).
Εξετάσεις γονέων. Τα American Pit Bull Terrier έχουν γενετικές ασθένειες. Μπορούν να αποφευχθούν δοκιμάζοντας τους γονείς. Κοστίζει 200-300 ευρώ ο γονιός. Η τιμή εξαρτάται από το εργαστήριο υπάρχουν αρκετά από αυτά σε όλη την Ευρώπη. Περαιτέρω, για παράδειγμα, μια εξέταση καρδιάς στην Ευρώπη κοστίζει από 180 έως 600 ευρώ. Εξαρτάται από τη χώρα. Στις μετασοβιετικές χώρες είναι φθηνότερο και κοστίζει περίπου 100 ευρώ από έναν καλό κτηνίατρο-καρδιολόγο.
Κάθε αμερικανικό Pitbull Terrier πρέπει να έχει γενεαλογικό ADBA. Εάν δεν υπάρχει γενεαλογικό ADBA, τότε προσπαθούν να σας πουλήσουν οτιδήποτε, οποιονδήποτε, αλλά όχι ένα καθαρόαιμο αμερικανικό πίτμπουλ τεριέ.
Επομένως, δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσετε ένα υγιές αμερικάνικο pit bull terrier κουτάβι για 500-1000 ευρώ. Αυτό δεν θα καλύψει καν το κόστος της ανατροφής των κουταβιών. Δεν αναφέρω πλέον τις εκθέσεις των γονέων, την ποιότητα των γενεαλογικών τους γενεαλογιών, τη σπανιότητα των γραμμών αίματος. Και αν οι γονείς φέρθηκαν από γνωστά φυτώρια του εξωτερικού, τότε η τιμή ενός κανονικού υγιούς κουταβιού πίτμπουλ θα ξεκινά από 2000 ευρώ.
Δυστυχώς, το πλήρες κείμενο θα είναι πολύ μεγάλο. Επομένως, εάν θέλετε πραγματικά να αγοράσετε ένα υγιές κουτάβι American Pitbull Terrier, τότε γράψτε στο εκτροφείο μας. Θα σας συμβουλεύσω για όλες τις ερωτήσεις και θα σας βοηθήσω να επιλέξετε το κουτάβι των ονείρων σας.
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Αυτή τη στιγμή, ο παιδικός σταθμός διαθέτει προς πώληση υγιή κουτάβια ADBA American Pitbull Terrier. Από πολλά αναπαραγωγικά ζεύγη. Παράδοση οπουδήποτε στον κόσμο. Πλήρης υποστήριξη ντοκιμαντέρ + βοήθεια από το ρείθρο σε όλη τη ζωή του σκύλου.

Πού να αγοράσετε ένα υγιές κουτάβι pitbull, υγιή αμερικανικά pitbull τεριέ, αγοράστε κουτάβια pitbull, ADBA κουτάβια αμερικανικού pitbull terrier