Πωλούνται κουτάβια American Pitbull Terrier


Πωλείται αποκλειστικό κορίτσι αμερικάνικο πίτμπουλ τεριέ rednose! Από το επίσημο φυτώριο “DOGNIK BULLS”. Το ρείθρο είναι εγγεγραμμένο στην ADBA (American Dog Breeders Association).
Βίντεο για κουτάβι. Ψευδώνυμο: Dognik Bulls California:

Βίντεο κουταβιού σε διάδρομο για πρώτη φορά σε 4 μήνες. Σημειώστε ότι το κουτάβι δεν φοβάται απολύτως τον διάδρομο, το γεγονός ότι είναι στερεωμένο σε μια ζώνη και ότι υπάρχουν τοίχοι και στις δύο πλευρές του. Και το γεγονός ότι το πάτωμα κάτω από τα πόδια του κουταβιού τρέμει. Πωλείται αποκλειστικό κορίτσι αμερικάνικο pit bull terrier rednose! Για τους αληθινούς γνώστες της ράτσας pit bull terrier ADBA. Σημειώστε επίσης ότι επιβραβεύουμε το κουτάβι μόνο με τη φωνή και το χειροκρότημα. Τρέχει απλά για μια ιδέα. Αυτό είναι πραγματικό πάθος, ορμή και πίεση. Δεν χρησιμοποιούμε φαγητό ή παιχνίδια για επιπλέον κίνητρα. Αυτό είναι ένα κορυφαίας κατηγορίας πίτμπουλ τεριέ.

Γονείς των Dognik Bulls μας στην Καλιφόρνια. Φερμένο από Αμερική και Βραζιλία. Πρωταθλητές στον αθλητισμό και εκθέσεις σε πολλές χώρες.

Σχετικά με το κουτάβι American Pitbull Terrier προς πώληση. Γενεαλογικό ψευδώνυμο: Dognik Bulls California. Ηλικία: 4 μηνών. Αυτιά: ξεκολλημένα. Χρώμα: κόκκινη σοκολάτα. Δάγκωμα (δόντια): δάγκωμα ψαλιδιού (το καλύτερο είδος δαγκώματος για τα αμερικανικά Pitbull Terrier). Γονείς: Millers Wild Storm (Αμερική) x Hoffs Banshee (Βραζιλία). Αποπαρασίτωση: 4 φορές. Εμβολιασμένος: πλήρως (δύο σύνθετα εμβόλια και αντιλυσσικός εμβολιασμός). Μικροτσίπ: διαθέσιμο και εγγεγραμμένο στη βάση δεδομένων για κατοικίδια. Διαβατήριο: Ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, που ισχύει σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Γενεαλογικό: ABDA, ναι. Τιμή: 1700 ευρώ ή 2000 δολάρια.
Προσωπικότητα: δραστήριος, ευγενικός, του αρέσει να περπατά, να τρέχει με παιχνίδια, λατρεύει την προσοχή από τους ανθρώπους.
Για να αγοράσετε ένα αμερικάνικο κουτάβι pitbull terrier, γράψτε μας στο εκτροφείο DOGNIK BULLS:
Instagram: dognikbulls
Email: dognikb@gmail.com

Οι εγγραφές για άλλα κουτάβια American Pitbull Terrier είναι επίσης ανοιχτές. Θα γεννηθούν σε 2 μήνες. Από τρία διαφορετικά ζεύγη αναπαραγωγής πίτμπουλ τεριέ. Τιμή 2000 ευρώ ή 2200 δολάρια. Παράδοση σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Τα πίτμπουλ τεριέ μας ζουν σε 25 χώρες σε διαφορετικές ηπείρους.

Πωλούνται κουτάβια American Pitbull Terrier, αγορά κουταβιού American Pitbull Terrier, American Pitbull Terrier Rednose προς πώληση.