Πωλούνται κουτάβια pitbull ρείθρων Komany


Αποκλειστικά κουτάβια στην Ευρώπη! Ζευγάρισμα: Dognik Bulls Godena x Maximus Eightball. Η μόνη και πυκνή συσσώρευση τέτοιων γραμμών αίματος αμερικανικών τεριέ πίτμπουλ: πίτμπουλ ρείθρων Komany και πίτμπουλ ρείθρων Genetic.
Αναμένουμε τη γέννηση των κουταβιών το φθινόπωρο του 2024. Οι κρατήσεις είναι ανοιχτές.
Περιμένουμε κουτάβια με την αληθινή ιδιοσυγκρασία ενός πίτμπουλ τεριέ: γενναία, ατρόμητα, δραστήρια, με καλή κίνηση, τζόγο και δυνατό κράτημα. Πολύ λογικό και κατάλληλο με ανθρώπους και παιδιά.
Μητέρα κουταβιών: Dognik Bulls Godena. Γεννήθηκε στο νηπιαγωγείο μας. Γυναίκα δοκιμασμένο απόγονο. Παρήγαγε τρία κουτάβια αμερικανικού πίτμπουλ τεριέ. Και τις τρεις φορές ανατράφηκε σε διαφορετικά αρσενικά. Bloodlines: Old Family Red Nose, Lonzo, Red Alert. Η ίδια η μέλλουσα μητέρα των κουταβιών γεννήθηκε από εισαγόμενα σκυλιά. Ο πατέρας της μεταφέρθηκε από το αμερικανικό φυτώριο Real Deal Chocolates (Φλόριντα, Αμερική). Πρωταθλητής σε εκθέσεις και αθλήματα σε πολλές χώρες. Εκπρόσωπος μιας πλήρους γενεαλογίας πρωταθλητών (όλοι οι πρόγονοι έχουν αμερικανικούς τίτλους σε αθλητικούς αγώνες, μεγάλους πρωταθλητές σε αγώνες έλξης βάρους, πρωταθλητές ADBA). Η μητέρα του Dognik Bulls Godena ήρθε από το βουλγαρικό κυνοκομείο «Zorba kennel». Αποκλειστικά εργασιακή εκτροφή. Ο Dognik Bulls Godena είναι ένας υπέροχος σκύλος. Εξαιρετικός χαρακτήρας, εύκολος στην εκπαίδευση και τον έλεγχο. Πολύ τζόγος και σπορ. Δεν έχει γενετικές ασθένειες φυλής (δοκιμές). Μένει σε παιδικό σταθμό και με ένα μικρό παιδί. Ένας ιδανικός κοινωνικά ασφαλής σκύλος.

American pitbull terrier kennel breeding
Ο πατέρας των κουταβιών: Maximus Eightball. Το μόνο αρσενικό αμερικανικό Pitbull Terrier στην Ευρώπη με τέτοιο γενεαλογικό! Αυτό είναι ένα αποκλειστικό σκυλί. Το εκτροφείο μας είναι πολύ τυχερό που ο ιδιοκτήτης του πολωνικού ρείθρου «Maximus kennel» συμφώνησε να εκτρέφει αυτό το αρσενικό. Είμαστε περήφανοι για τα σκυλιά και τα μελλοντικά κουτάβια μας. Φέρει τέτοιες σπάνιες γραμμές αίματος pitbull όπως: ρείθρο pitbull Komany, Genetic pitbull kennel, Lonzo pitbull bloodlines. Πλήρης εξέταση για την υγεία. Δεν έχει δυσπλασία των αρθρώσεων του ισχίου και του αγκώνα (αποτελέσματα ΑΑ/00). Δεν έχει γενετικές ασθένειες φυλής (πιστοποιητικό). Έχει υγιή καρδιά (πιστοποιητικό).


Αναμενόμενα χρώματα κουταβιού: μαύρο, μαύρο και μπριντλέ, σοκολάτα με κόκκινη μύτη, κόκκινο και μπριντλέ με κόκκινη μύτη, κόκκινο με μαύρη μύτη, κόκκινο με κόκκινη μύτη.
Όλα τα κουτάβια θα έχουν γενεαλογικό ADBA, εμβολιασμούς, κτηνιατρικό διαβατήριο, καταχωρημένο μικροτσίπ, συμβόλαιο αγοράς και πώλησης.
Αυτό είναι ένα εκτός έδρας ζευγάρωμα με την Πολωνία. Αυτό σημαίνει ότι για 1-2 εβδομάδες θα πάμε να ζήσουμε στην Πολωνία και να ζευγαρώσουμε. Η τιμή των κουταβιών από εκτροφή σε αρσενικό αυτού του επιπέδου είναι 2500 ευρώ.
Αυτοί είναι οι πρόγονοι στην γενεαλογία των κουταβιών. Αυτό είναι ένα διαδικτυακό γενεαλογικό. Κάθε κουτάβι pitbull θα έχει το ίδιο σε έντυπη μορφή από το κλαμπ ADBA

Περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες κράτησης και άλλες ερωτήσεις:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Τα αμερικανικά πίτμπουλ τεριέ μας ζουν σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Διατίθεται παράδοση σε όλη την Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Βραζιλία.

Πωλούνται κουτάβια pitbull ρείθρων Komany, pitbull ρείθρων komany, pitbull γενετικό ρείθρο, pitbull lonzo bloodline