Φωτογραφία νταής τσέπης
American Bully τύπου «Pocket» από το εκτροφείο Dognik Bulls
Φωτογραφία νταής τσέπης λιλά


Μπλε τρίχρωμη φωτογραφία νταής τσέπης


Σοκολατοσακούλα νταής φωτογραφία


Το αμερικανικό εκτροφείο Bully Dognik Bulls έχει τώρα προς πώληση κουτάβια τύπου «Pocket Bully».
Από ένα ζεύγος αναπαραγωγής: 815 Bully Camp Noise (εισαγωγή ΗΠΑ) x Dognik Bulls Lilibeth (εισαγωγή από Ρωσία). Τα κουτάβια είναι εγγεγραμμένα στο γενεαλογικό βιβλίο ABKC (pedigree), πλήρως εμβολιασμένα, μικροτσίπ, με ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο. Πωλούνται 2 κορίτσια: μπλε και λιλά.
Τα κουτάβια είναι απολύτως υγιή, κοινωνικοποιημένα, ζουν στο δάσος σε φυτώριο, περπατούν πολύ, επικοινωνούν με ανθρώπους και ζώα. Τολμηροί, ευγενικοί, δραστήριοι Αμερικανοί ταύροι τύπου «τσέπης».
Φωτογραφία του Blue Pocket Bully:


Φωτογραφία του Lilac Pocket Bully:


Αν θέλετε να αγοράσετε ένα κουτάβι American Bully, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Πουλάμε μόνο δυνατά, υγιή κουτάβια από τους καλύτερους Αμερικανούς νταής. Τα σκυλιά μας δεν έχουν προβλήματα με τις αρθρώσεις, με την καρδιά, με το νευρικό σύστημα. Συμμετέχουν σε εκθέσεις, κολυμπούν σε λίμνες, ποτάμια, θάλασσες. Τρέχουν με ποδήλατο. Ζουν και παίζουν με άλλα σκυλιά του κυνοκομείου. Αγαπούν τους ανθρώπους, τα παιδιά και την ίδια τη ζωή! Η οικογένειά σας σίγουρα θα είναι ακόμα πιο ευτυχισμένη όταν αγοράσετε ένα όμορφο καθαρόαιμο κουτάβι American Bully. Θα περπατήσετε περισσότερο στον καθαρό αέρα, θα ενισχύσετε τις σχέσεις στην οικογένεια, θα κάνετε έναν πιστό και αφοσιωμένο φίλο — έναν σκύλο.
Σας προσκαλούμε στο εκτροφείο μας, εξοικειωθείτε με ενήλικα σκυλιά και επιλέξτε ένα κουτάβι για τον εαυτό σας. Γνωρίστε τον πραγματικό χαρακτήρα του Αμερικανού Bully, δείτε και αγγίξτε τους ζωντανά.
Παρακαλώ, στο πρώτο μήνυμα, πείτε μας για εσάς:
Το όνομά σας, την ηλικία, τη χώρα/πόλη διαμονής σας. Έχετε κανένα σκύλο και τι ράτσα. Έχεις παιδιά και πόσα. Μένεις σε διαμέρισμα ή σε σπίτι; Τι σκοπεύετε να κάνετε με τον σκύλο σας: κατοικίδιο, σκύλος έκθεσης, σκύλος αναπαραγωγής; Είναι κάποιο μέλος της οικογένειάς σας αλλεργικό στα σκυλιά; Είναι όλοι οι συγγενείς έτοιμοι να αγοράσουν ένα κουτάβι American Bully; Θέλεις αγόρι ή κορίτσι; Τι χρώμα κουτάβι θέλεις;
Εάν δεν μπορείτε να έρθετε προσωπικά να επιλέξετε και να παραλάβετε ένα κουτάβι νταής, το εκτροφείο μας θα σας βοηθήσει με την παράδοση. Τα σκυλιά μας ζουν σε 20 χώρες του κόσμου και δεν υπάρχουν φραγμοί.
Με εκτίμηση, η επικεφαλής του αμερικανικού εκτροφείου νταής, Veronika Voitovska.