A kutya mindent megrág, állatpszichológus online

Cynolog Veronika Voitovska on radio
A kutyája tönkreteszi az otthonát? Megrágja a bútorokat, cipőket, falakat? Bár ő biztosan tudja, hogy ezt nem lehet megtenni? Vásárol neki különféle labdákat és játékokat, de a kutyáját nem nagyon érdekli?
A jó hír az, hogy kezelhető. Én, Voitovska Veronika segíthetek. Rólam röviden: háziorvos (2008 óta az orvostudományban). Okleveles állatpszichológus (2024 óta). Okleveles szakértő kutyavezető (2019 óta). Kutyajóléti, kennelvezetési képesítéssel az Európai Unióban, állati elsősegélynyújtásban (2024 óta). A súlyhúzó verseny bírája. Az európai amerikai Pit Bull Terrier kiállítások bírája. 2009 óta okleveles általános és sportmasszázs szakember. A TM „Dognik” — kutyák sportfelszerelésének alapítója (2013-tól 2019-ig). Rendszeresen részt veszek gyakorlati offline tréningeken és szemináriumokon az engedelmességi és sportedzésekről. A komoly kutyafajták (amerikai pitbull terrierek és amerikai bullies) nagy európai kennel tulajdonosa — „Dognik Bulls” (2011 óta).
Zoopszichológusként online konzultációt nyújtok. Nem online képzés, nem kutyakiképző tanfolyamok. Megkeresem kutyája nem kívánt viselkedésének kiváltó okát, és segítek kijavítani azt.
A kutyája bútorokat rág? A kutyusod rágja a falat? Zárjuk ki (vagy erősítsük meg) a kutya szervezetéhez szükséges makro- és mikroelemek hiányát. Aztán majd online állatpszichológiát csinálunk.
30 perces konzultációt ajánlok. Itt megvitatjuk a nem kívánt kutyaviselkedés összes főbb pontját, valamint azt, hogy mit szeretne elérni. Lépésről lépésre elmondom, hogyan kell ezt megtenni az Ön helyzetében.
Például az Ön lekérdezése: egy kiskutya cipőt húz az ágyra, miközben senki nincs otthon. Vagy: a kutya rágja a falakat, és amikor megpróbálod elűzni, agresszíven viselkedik.
Az emberek és kutyák normális és kóros fiziológiájával kapcsolatos ismereteim segítenek eloszlatni minden kétséget (vagy megerősíteni), hogy a viselkedés oka a kutya egészsége. Aztán az egyes kutyák reflexei, ösztönei és viselkedése alapján zoopszichológusként oldja meg a problémáját. Széles körű gyakorlati tapasztalattal rendelkezem a kutyák viselkedési problémáinak megoldásában.
Egy konzultáció ára 50 euró 30 percre.
A konzultáció zoomon vagy skype-on keresztül történik. A videohívás előtt írja le nekem a problémáját, és küldjön egy videót a problémáról (ha lehetséges).
Ha online szeretnél rendelni egy zoopszichológus konzultációt, írj nekem:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Tanácsadást csak angol vagy orosz nyelven adok.

Dog trainer courses Veronika VoitovskaDog judge on dog shows Veronika Voitovska

Állatpszichológus online, állatpszichológus online konzultáció, kutya bútort rág, kutya falat rág, viselkedési problémák kutyáknál, állatpszichológus.