ABKC bully show in Moskou


Felicitaties aan de afgestudeerde van onze kennel “Dognik Bulls” met haar overwinning op de ABKC American Bully show in Moskou!
De Amerikaanse stier Dognik Bulls Loona behaalde op de eerste show de eerste plaats bij de teven in het type “standaard”. En tweede plaats bij American Bully teven in het type “standaard” op de tweede show. ABKC-tentoonstelling in Moskou 10 februari 2024.
Overigens is Dognik Bulls Loona volgens de BKO-FCI versie kampioen van Wit-Rusland! En tevens de top Amerikaanse Bully hond van 2021 en 2022 volgens BKO-FCI! In Wit-Rusland, waar Dognik Bulls Loona woont, kunnen Amerikaanse pestkoppen officieel deelnemen aan FCI-shows. Daarom is onze Dognik Bulls Loona een ster in zowel het ABKC- als het FCI-systeem.
Als u een American Bully-puppy wilt kopen, schrijf ons dan bij de kennel. Vertel ons over uzelf en waarvoor u de puppy wilt hebben (huisdier, ABKC-showhond, fokhond). Vertel ons welk type en kleur American Bully puppy u wilt. En wij selecteren op basis van onze ruime ervaring de beste American Bully pup voor u.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

ABKC bully show in Moskou. Amerikaanse bully show ABKC in Moskou