Acoperire pentru urechi și coadă pentru pitbulls
Astăzi, mulți proprietari de pit-bull fac încă tăierea urechilor la pitbull. Deși este interzis prin lege în țările UE, cu excepția cazului în care tăierea urechilor se face din motive medicale. De exemplu, din cauza unei leziuni la ureche sau a degerăturii pe vârfurile urechilor.
Cozile de pit bull nu sunt andocate deloc. Nu a fost niciodată inclus în standardul rasei. Puteți discuta cu crescătorul cățelușului dvs. de pitbull dacă urechile pot fi tăiate. Dar cozile pit bull nu sunt andocate, asta e sigur.
Se crede că urechile tăiate vor suferi mai puțin în luptele de câini. Că sunt mai ușor de tratat dacă există otită medie și alte „basme”. Nu este adevarat. Diferența dintre urechile de pit bull tăiate și urechile de pit bull nedecupate este doar în andocarea în sine. În prezent, aceasta este doar dorința proprietarului.
La canisa noastră American Pit Bull Terrier Dognik Bulls, putem ajuta cu tăierea urechilor viitorului tău cățel. Dar nu o susținem. Pit-bul-ii noștri personali nu sunt andocate. Dacă vrei să cumperi un cățeluș pitbull de la noi și să ceri andocare (adică să mergi împotriva legii), trebuie să avem motive temeinice să credem într-o astfel de decizie. Prețul pentru fixarea urechilor unui pit bull este o treime din prețul unui cățel.
Dacă vrei un pitbul andocat de la Dognik Bulls, așteaptă-te la un preț mediu de catelus de 1500 de euro și un minim de 500 de euro pentru andocare.
Exemple de urechi de pitbull andocate de la Dognik Bulls:


Cumpărați un cățeluș pitbull și discutați despre tăierea urechilor pitbull:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls