ADBA kutyakennel Magyarország

Pitbull terrier kennel American
Üdvözöljük az ADBA óvodában Magyarország — Dognik Bulls. 2011 óta dolgozunk és élünk együtt az amerikai Pit Bull Terrier fajtával. Minden kennel kutya ADBA (American Dog Breeders Association) regisztrált. Jelenleg ez a világ leghíresebb és legnagyobb amerikai Pit Bull Terrier egyesülete. Kennelünk pitbulljainak törzskönyve a fajta eredetére — az 1900-as évektől — vezethető vissza.
ADBA kennelünkben megismerkedhet a fajtával, megtekintheti pitbulljaink életét a kennel közösségi oldalain, valamint a kennel honlapjának oldalain. Kennelünkből ADBA törzskönyvvel rendelkező pit bull kiskutyát is vásárolhat.
Így néznek ki pompásan az ADBA kennel Hungary pitbulljaink:
American pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennel
Figyelje meg, milyen sportos és izmosak ezek a kutyák. Kiváló anatómiával, nagy telivér fejekkel. ADBA pit bull terriereink nyernek kiállításokon Európában, valamint Ukrajnában, Oroszországban és Fehéroroszországban. A Dognik Bulls pitbulljai hihetetlenül magas eredményeket mutatnak fel a sportversenyeken. Például távolugrás — 570 centiméter, falmászás — 380 centiméter, magasugrás — 225 centiméter.
Minden kutyánk éves egészségügyi vizsgálaton vesz részt. Ezenkívül a kennel legtöbb kutyáját megvizsgálták diszplázia (ízületi betegség) hiányára. A kennelben egyáltalán nem minden kutyának van fajtaspecifikus genetikai betegsége.
Évente több amerikai pitbull terrier almunk van. Egy pitbull kiskutya ára ADBA kennelünkben Magyarország: 1500-2000 euró. Az Európában kívülről párosított kölykök ára magasabb lehet. Kutyáinkat az Európai Unió egész területén tenyésztjük. A legjobb hímeknek, a pitbull fajta képviselőinek.
Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megbeszéljük egy kiskutya vásárlását az ADBA Kennel Magyarországtól:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Amerikai pitbull terriereink a világ 25 országában élnek, beleértve Amerikát is. Szállítás bármely országba és városba megoldható. Mindössze vágyra van szüksége a legjobb ADBA pitbull megvásárlására. Minden mást nagy tapasztalatunk alapján szervezünk.

ADBA kutyakennel Magyarország. ADBA pitbull