Állatpszichológus kutyáknak online

Cynolog Veronika Voitovska on radio

Helló. A nevem Voitovska Veronika. Segítek kutyája viselkedési problémáinak megoldásában.
Néhány szó a tapasztalatomról és a szakterületemről. Humán terapeuta vagyok. 2011 óta van egy kennelem, ahol komoly kutyafajták vannak: amerikai pitbull terrier és amerikai bullies. Ezek a fajták sok figyelmet, képzést és a kutya viselkedésének pszichológiájának megértését igényelnek. A kutyáimnak köszönhetem, hogy jobban érdekelt az állatpszichológia, és elkezdtem professzionális szinten tanulni. Minden tudásomat a személyes kutyáimra (15 db van), valamint kennelem kölykeire kamatoztatom. Tanácsot adok a kennelemben végzetteknek és más kutyafajtákkal rendelkezőknek. Okleveles kutyavezető vagyok (Ukrajnában tanúsított) és állatjóléti tanfolyamon (Európai Unió) okleveles. Bíró vagyok az amerikai Pit Bull Terrier speciális fajtakiállításokon is Európában.
Röviden, sok személyes tapasztalatom van, valamint tapasztalatom más kutyákkal való munka során. Ezért segítek a felmerülő problémák megoldásában. Megmondom, hogyan viselkedjen a kutyájával, mikor és hogyan reagáljon, és hogyan távolítson el helyesen bizonyos viselkedést. Hogyan lehet megérteni a félelmek és a nem kívánt viselkedés kiváltó okát egy kölyökkutyában vagy kutyában. És hogyan lehet ezt befolyásolni. Online zoopszichológusként dolgozom, konzultációkkal zoomon és skype-on keresztül.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika Voitovska
A fő kérdések, amelyeket az emberek feltesznek nekem:
1. Értse meg a kölyökkutya/kutya nem kívánt viselkedésének okát, és távolítsa el.
2. Hogyan lehet eltávolítani az agressziót egy kölyökkutyából/kutyából. Segítek két vagy több állatnak megtanulni együtt élni.
3. Hogyan mentesítsd kutyádat/kölyköt a stressztől. Például a szeparációs szorongástól.
4. Hogyan lehet eltávolítani az agressziót egy kölyökkutyából/kutyából idegenekkel szemben az utcán.
5. Tanítsd meg kutyádat, hogy séta közben mindent felszedjen a földről. Szemét, ürülék, palackok, zacskók.
6. Egy kölyökkutyát vagy felnőtt kutyát válasszunk le az otthoni wc-ről és a padló és a falak bekenéséről.
7. Hagyd abba az ajtó alatti nyafogást, az ajtót mancsokkal és karmokkal ütögetni, és az ajtók rágcsálását.
Segítek az állatok viselkedési problémáinak megoldásában. Megismerve a kutyák pszichéjének sajátosságait és fiziológiáját, pontosan felderítem, hol vannak eltérések a normától, és segítek korrigálni azokat.
A probléma teljes megoldásához szükség lehet egy vagy több online konzultációra egy állatpszichológussal. Egy konzultáció költsége: 30 perc = 50 euró.
A konzultáció előtt szükségem lesz egy részletes történetre a problémáról (hogyan látja ezt a problémát, és mit szeretne ennek eredményeként). És egy videó is a problémáról. Előfordul, hogy a tulajdonosok egy dologban látnak problémát, de én szakemberként látom, hogy a probléma egészen más.
Tanácsadás lefoglalásához vegye fel velem a kapcsolatot az Önnek megfelelő módon:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Angol vagy orosz nyelven tartok konzultációt.
Üdvözlettel: Voitovska Veronika

Veronika Voitovska with puppiesDog cynolog online