American Bully-anmeldelser
Vi er en av de største amerikanske Bully kennelene i Europa — Dognik Bulls. I dag skal vi snakke om emnet: American Bully-anmeldelser.


Den beste måten å fortelle om American Bullies på er fra anmeldelsene fra våre kenneleiere.
1. Kristina, eier av en American Bully fra Dognik Bulls kennel. Moskva, Russland.
«Jeg elsker min amerikanske bølle mer enn noen annen. Hun er en veldig kul hund. Og ved utmerket helse. Vi har ikke allergier. Hvert halvår tar vi en ultralyd av hjertet, tar en generell blodprøve og en biokjemisk blodprøve – hunden er helt frisk. Hun har sterke sunne ledd, god pust, utholdenhet på nivå med en pitbull terrier. Og hun er veldig pen.»
2. Inga, eier av en American Bully fra Dognik Bulls kennel. Irland.
«Our Ache elsker å se på TV, spesielt programmer med dyr. Hun elsker å gå og sove i sengen med datteren min. Han ligner mye på Illinois-faren sin, og jeg er glad. Vi ønsket at valpen vår skulle vokse opp som en pappa. Barnehagen hjalp til med å velge en valp fra riktig parring, helt fra barndommen fortalte han oss hva slags valp vi trenger. Nå nyter vi hver dag sammen.»
3. Tatyana, eier av en American Bully fra Dognik Bulls kennel. Ukraina.
«Vår Stallone er perfekt. Han er sterk, rask, holdbar. Vi går med ham på utstillinger og deltar i idrettskonkurranser for sterke hunder. Han elsker hele familien vår veldig høyt. Vet hvordan man beskytter. Liker ikke fiskehoder i det hele tatt, men elsker fisk. Vi avlet ham til og med to ganger og fikk fantastiske valper. Takk for en så vakker, fullblodshund.»
4. Marina, eier av en American Bully fra Dognik Bulls kennel. Ukraina
«Beha er en flott hund. Hun er i lommetypen, men veldig mobil og aktiv. På gaten er venner med andre hunder, mennesker, barn. Det er ingen problemer med henne. Hun passer til all industrimat, til tross for at hun har en blå farge. Da jeg bare lette etter en valp, leste jeg at blå amerikanske okser ofte har allergi. Men vi var heldige med kennelen og med hunden. Beha vant flere utstillinger, fødte et kull med valper.»
Jeg vil takke alle eierne av hundene våre. For kjærligheten til kjæledyrene dine, for å ta vare på dem. For det faktum at vi ikke tok feil da vi solgte valpene til dem.
American Bully-anmeldelser er ikke bare en artikkel, dette er en historie om en stor og vennlig multinasjonal Dognik Bulls-familie.
For å lære mer om American Bully-rasen eller kjøpe en American Bully-valp, skriv til oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls