American Bully anmeldelser
Vi er en af ​​de største amerikanske Bully kenneler i Europa — Dognik Bulls. I dag vil vi tale om emnet: American Bully anmeldelser.


Den bedste måde at fortælle om amerikanske bøller er fra anmeldelser fra vores kennelejere.
1. Kristina, ejer af en American Bully fra Dognik Bulls kennel. Moskva, Rusland.
«Jeg elsker min amerikanske bølle mere end nogen anden. Hun er en meget sej hund. Og i fremragende helbred. Vi har ingen allergier. Hvert halve år laver vi en ultralyd af hjertet, tager en generel blodprøve og en biokemisk blodprøve – hunden er helt rask. Hun har stærke sunde led, god vejrtrækning, udholdenhed på niveau med en pitbull terrier. Og hun er meget smuk.»
2. Inga, ejer af en American Bully fra Dognik Bulls kennel. Irland.
“Our Ache elsker at se tv, især programmer med dyr. Hun elsker at gå og sove i sengen med min datter. Han ligner meget sin far i Illinois, og jeg er glad. Vi ønskede, at vores hvalp skulle vokse op som en far. Vuggestuen var med til at vælge en hvalp fra den rigtige parring, helt fra barndommen fortalte han os, hvilken slags hvalp vi skal bruge. Nu nyder vi hver dag sammen.”
3. Tatyana, ejer af en American Bully fra Dognik Bulls kennel. Ukraine.
«Vores Stallone er perfekt. Han er stærk, hurtig, holdbar. Vi tager med ham til udstillinger og deltager i sportskonkurrencer for stærke hunde. Han elsker hele vores familie meget højt. Ved hvordan man beskytter. Kan slet ikke lide fiskehoveder, men elsker fisk. Vi opdrættede ham endda to gange og fik vidunderlige hvalpe. Tak for sådan en smuk, fuldblodshund.”
4. Marina, ejer af en American Bully fra Dognik Bulls kennel. Ukraine
«Beha er en fantastisk hund. Hun er i lommetypen, men meget mobil og aktiv. På gaden er venner med andre hunde, mennesker, børn. Der er ingen problemer med hende. Hun er velegnet til enhver industrimad, på trods af at hun har en blå farve. Da jeg lige ledte efter en hvalp, læste jeg, at blå amerikanske tyre ofte har allergi. Men vi var heldige med kennelen og med hunden. Beha vandt flere udstillinger, fødte et kuld hvalpe.”
Jeg vil gerne takke alle ejerne af vores hunde. For kærligheden til dine kæledyr, for at passe på dem. For det faktum, at vi ikke tog fejl, da vi solgte dem hvalpe.
American Bully-anmeldelser er ikke bare en artikel, dette er en historie om en stor og venlig multinational Dognik Bulls-familie.
For at lære mere om American Bully racen eller købe en American Bully hvalp, skriv til os:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls