American Bully: argumente pro și contra


Rasa American Bully este destul de tânără. Fondată în anii 1990 în America. A câștigat popularitate în Europa 20 de ani mai târziu. Prin urmare, oamenii au încă multe întrebări legate de bătăuși. De exemplu: din ce rase de câini au fost crescuți American Bullies? Care este diferența dintre American Bully Pocket și American Bully XL? Este adevărat că Merle American Bullies poate fi foarte bolnav și surd?
Sunt crescător de bătăuși americani — Veronika Voitovska. În canisa noastră „Dognik Bulls” suntem angajați în întreținerea, creșterea și popularizarea rasei American Bully în tipurile „de buzunar”, „standard”, „clasice”. Vă voi spune adevăratele avantaje și dezavantaje ale rasei American Bully, în calitate de proprietar al acestor câini din 2011.
Profesioniștii American Bully:
1. Bunătate față de oameni. Într-adevăr, American Bullies au fost crescuți pentru a avea un caracter foarte blând și amabil. Pentru ca ei să poată trăi într-o familie, să nu fie câini foarte afaceriști și aroganți. Să se înțeleagă cu copiii. De fapt, bătăușii au fost crescuți ca o alternativă la pitbullii mai activi și la terrierii Staffordshire. În același timp, în exterior, bătăușii americani arată mai puternici și mai intimidatori, deși în sufletul lor au caracterul celor mai amabile creaturi.
2. Fără agresiune la grădina zoologică. Da, acesta este de obicei cazul cu American Bullies. Creșterea are ca scop obținerea celor mai loiali câini care pot trăi și se plimba cu alți câini fără probleme. În canisa noastră American Bully „Dognik Bulls” toți câinii dorm împreună. Și nu sunt agresivi unul față de celălalt, chiar dacă mănâncă mâncare din același castron.
3. Bătăușii americani sunt permisi oficial în multe țări ale lumii (spre deosebire de americanii pit bull terrieri și americanii de staffordshire terieri). Nu va trebui să obțineți multe documente și licențe suplimentare atunci când vă decideți să cumpărați un cățeluș.
4. Varietate de culori. Acesta este cu adevărat un paradis pentru esteți. Liliac neobișnuit, albastru (gri), tricolor albastru, tricolor liliac, roșu, alb, negru și alte culori. Toate aceste culori sunt acceptabile la rasa American Bully. Este posibil să vedeți și bătăuși americani (o culoare neobișnuită cu pete). Și deși bătăușii americani Merle nu pot concura oficial la expozițiile ABKC (organizația principală a rasei), aceștia pot fi crescuți și crescuți. Și oricine poate cumpăra un cățeluș American Bully într-o culoare merle neobișnuită. În grădinița noastră „Dognik Bulls” primim bătăuși de următoarele culori: roșu, ciocolată, ciocolată tricolor, liliac tricolor, albastru tricolor, albastru, liliac.

Îți voi arăta câțiva bătăuși americani de la canisa noastră. Și voi continua să vorbesc despre dezavantajele rasei American Bully.
American bully kennel
Contra American Bully:
1. Risc ridicat de boli articulare. Deoarece rasa American Bully este destul de masivă și grea, sarcina asupra articulațiilor este mare. Prin urmare, trebuie să creșteți cu atenție un cățeluș bătăuș, urmând toate recomandările unui crescător cu experiență. Bazele sănătății unui bătăuș sunt puse în primele 12 luni de viață. Prin urmare, este important să nu ratați momentul creșterii și dezvoltării corespunzătoare a articulațiilor și ligamentelor.
2. Din cauza dorinței unor crescători fără scrupule de a-i face pe American Bullies cât mai largi și puternici, multe sisteme ale corpului suferă. În special sistemul cardiovascular și pulmonar. Acest lucru se exprimă prin oboseală rapidă în timpul activității fizice. De exemplu, mulți bătăuși americani de tip buzunar, chiar și iarna, nu pot merge (nu alerga) mai mult de 30 de minute. Ei doar se întind pe pământ și se odihnesc. Vara, acești câini nu se plimbă deloc, stau întinși sub aparatul de aer condiționat și dorm. În canisa noastră American Bully „Dognik Bulls” dăm naștere doar câini sănătoși. Bătăușii noștri merg, aleargă și sar. Ei participă chiar și la competiții sportive. Iată un exemplu de American Dognik Bulls în sport:

3. O problemă foarte frecventă la bătăușii americani este absența falangelor degetelor. Cel mai adesea pe degetele mici ale labelor din față. În canisa noastră nu avem astfel de câini și nu producem astfel de căței. Dar dacă sunteți în rasă de mult timp, uitați-vă la o mulțime de fotografii și videoclipuri ale American Bullies, atunci veți vedea despre ce vorbesc. Aruncă o privire mai atentă la labe.
4. Prezența agresivității animalelor și a agresiunii față de oameni în American Bullies XL. Acest lucru se aplică în special tipului XL. La ei li s-au adăugat câini de talie mare — pitbulls, Staffordshire terrieri și buldogi americani. Iar Bulldogul American este un câine de talie mare, cu calități protectoare, care în sângele său poartă prudență față de străini.

Dacă ați citit întreg articolul „American Bully: pro și contra” și doriți să cumpărați un cățeluș cool, scrieți-ne la canisa:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Bătăușii noștri americani trăiesc în 25 de țări din întreaga lume. Aranjam livrarea oriunde in lume. Prețul unui cățeluș american bully în canisa noastră: 2000-2500 euro.
Cu stimă, șefa creșei Veronika Voitovska.

Avantajele rasei American Bully
American Bullies dezavantajele rasei