American bully arvostelut
Olemme yksi suurimmista American Bully -kenneleistä Euroopassa — Dognik Bulls. Tänään puhumme aiheesta: American Bully -arvostelut.


Paras tapa kertoa American Bulliesista on kennelomistajien arvostelut.
1. Kristina, American Bullyn omistaja Dognik Bulls -kennelista. Moskova, Venäjä.
”Rakastan American Bullyani enemmän kuin ketään muuta. Hän on erittäin siisti koira. Ja erinomaisessa kunnossa. Meillä ei ole allergioita. Kuuden kuukauden välein teemme sydämen ultraäänitutkimuksen, yleisverikokeen ja biokemiallisen verikokeen — koira on täysin terve. Hänellä on vahvat terveet nivelet, hyvä hengitys, pitbullterrierin tasoinen kestävyys. Ja hän on erittäin kaunis.»
2. Inga, American Bullyn omistaja Dognik Bulls -kennelistä. Irlanti.
”Achemme rakastaa katsoa televisiota, erityisesti eläinohjelmia. Hän rakastaa kävellä ja nukkua sängyssä tyttäreni kanssa. Hän näyttää paljon Illinois-isäänsä ja olen iloinen. Halusimme, että koiranpentu kasvaa kuin isä. Päiväkoti auttoi valitsemaan pennun oikeasta astutuksesta, jo lapsuudesta lähtien hän kertoi meille millaisen pennun tarvitsemme. Nyt nautimme jokaisesta päivästä yhdessä.”
3. Tatyana, American Bullyn omistaja Dognik Bulls -kennelista. Ukraina.
”Meidän Stallone on täydellinen. Hän on vahva, nopea, kestävä. Käymme hänen kanssaan näyttelyissä ja osallistumme vahvojen koirien urheilukilpailuihin. Hän rakastaa koko perhettämme todella paljon. Tietää kuinka suojella. Ei pidä kalanpäistä ollenkaan, mutta pitää kalasta. Kasvatimme hänet jopa kahdesti ja meillä oli ihania pentuja. Kiitos niin kauniista, puhdasrotuisesta koirasta.»
4. Marina, American Bullyn omistaja Dognik Bulls -kennelista.
”Beha on hieno koira. Hän on taskutyyppinen, mutta erittäin liikkuva ja aktiivinen. Kadulla on ystäviä muiden koirien, ihmisten, lasten kanssa. Hänen kanssaan ei ole ongelmia. Hän sopii kaikkiin teollisuusruokiin huolimatta siitä, että sillä on sininen väri. Kun olin juuri etsimässä pentua, luin, että amerikkalaissinisillä sonneilla on usein allergioita. Mutta meillä oli onnea kennelin ja koiran kanssa. Beha voitti useita näyttelyitä, synnytti pentueen.
Haluan kiittää kaikkia koirien omistajia. Lemmikkieläinten rakkaudesta, heistä huolehtimisesta. Siitä, että emme tehneet virhettä myydessämme heille pentuja.
American Bully -arvostelut eivät ole vain artikkeli, tämä on tarina suuresta ja ystävällisestä monikansallisesta Dognik Bulls -perheestä.
Jos haluat lisätietoja American Bully -rodusta tai ostaa American Bully -pennun, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166