American bully: bilde, rasebeskrivelse, karakter, pris
Velkommen til American Bully Dognik Bulls kennel. Jeg vil fortelle deg om den amerikanske Bully-rasen, karakter, pris. Jeg vil vise deg bilder av amerikanske bøller fra kennelen vår. Det er tross alt bare oppdretteren og eieren av kennelen som kan fortelle om bully og beskrive rasen.
Vi har levd og jobbet med American Bully-rasen siden 2016.
American Bully Beskrivelse: Dette er kraftige, smidige familiehunder. De ble avlet fra American Pit Bull Terrier, Staffordshire Terrier og Bulldog. Derfor tok de forskjellige karaktertrekk og utseende fra sine forfedre. Fødestedet til American Bully-rasen er USA.
Amerikanske okser har sterke bein, velutviklede muskler, kraftige hoder og sterke underkjever. Det finnes flere typer amerikanske bøller. De minste er lommeokser. Middels — mobbestandard. De største er amerikanske Bully XL. I vår kennel holder vi American Bullies i typene «Pocket» og «Standard». Du kan kjøpe valp hos oss.
American Bully Personlighet: De er vennlige hunder. De elsker mennesker og dyr. De bor i familier med barn i alle aldre. Hanner er litt mer alvorlige enn kvinner.
American Bully-pris. Gjennomsnittsprisen på en amerikansk bølle i vår kennel er 2000-2500 euro. Prisen på en mobbevalp avhenger av paringen (parring i kennelen eller parring med å reise til utlandet), av den spesifikke valpen og dens anatomi og utsikter til utstillinger og avl.
Bilde av en amerikansk bully fra Dognik Bulls kennel:


For å få råd om American Bully-rasen eller kjøpe en American Bully-valp, skriv til oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls