American Bully canisa ABKC

American Bully canisa ABKC


Bully americani de la canisa Dognik Bulls au un caracter prietenos și dragoste pentru familia lor. Au creier bun, un sistem nervos excelent și un atașament puternic față de stăpânii lor. Linia noastră de reproducție ABKC American Bully este concepută pentru a produce câini sănătoși, activi, de încredere și amabili de tip Pocket, Standard și Classic. Pentru viața de familie, competiții sportive la nivel de amatori, expoziții din întreaga lume (în ABKC, FCI etc.).
Doar programul nostru de reproducere bazat pe American Bullies premium poate da rezultate atât de excelente.
Crescătorii din pepiniera noastră ABKC American Bully au fost aduși din America, Italia și Rusia. Iată un exemplu de bătăuși americani adulți de la creșa Dognik Bulls. Vă rugăm să rețineți că câinii noștri au articulații bune și puternice ale labelor, nări largi (bătăușii noștri americani respiră și nu se sufocă ca câinii cu nări înguste), structură corporală armonioasă (nu există câini cu dimensiuni extreme sau disproporționați).

Nu economisim timp și bani pentru a ne dezvolta canisa și câinii. De aceea am adus (și continuăm să aducem) cei mai buni bătăuși americani din întreaga lume. Avem bătăușii noștri examinați anual de un medic veterinar. Facem teste genetice pentru toate rasele. Bătăușii americani de cea mai înaltă calitate personală pot fi achiziționați doar de la noi, în creșa Dognik Bulls ABKC.
Creșterea de calitate a American Bullies ABKC nu este ruletă! Acesta este un sistem calculat și analizat din toate părțile. Cum să obțineți doar câini sănătoși (părinți de calitate + examene de sănătate și experiență în creșterea câinilor). Cum să obțineți câini cu un sistem nervos stabil.
Folosind cunoștințele și experiența noastră, obținem întotdeauna cățeluși American Bully buni. Și dacă eliminați cel puțin un ingredient din această piramidă a cunoașterii, atunci dintr-un pui întreg de 5-10 căței se vor naște doar unul sau doi căței buni. Prin urmare, este atât de important pentru cumpărători să aleagă o criză ABKC de American Bully veche, reputată și bine informată. Să cumperi un cățel și să te bucuri de un câine superb pentru tot restul vieții.
Câinii noștri sunt campioni în sistemele ABKC, FCI și campioni ai diferitelor țări în alte organizații. De asemenea, bătăușii americani de la canisa Dognik Bulls participă și câștigă în competiții sportive la tragere cu greutăți, curse, sărituri în lungime, sărituri în înălțime și așa mai departe.
ABKC American Bully Kennel are în prezent pui de vânzare. Prețul mediu al unui cățeluș ABKC American Bully în canisa noastră este de 2000 de euro. Putem livra în orice țară din lume (câinii noștri trăiesc deja în 25 de țări).

Scrie-ne și povestește-ne despre tine. De asemenea, spuneți-ne pe cine doriți — sex, culoare etc.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Cu stimă, proprietarul American Bully Kennel ABKC-Veronika Voitovska.

American Bully canisa ABKC