American Bully cijena

American Bully cijena
Što obično određuje cijenu šteneta ili odraslog American Bullyja?
1. Kvaliteta samog šteneta nasilnika. Ako štene nema bračnih, pasminskih nedostataka, onda košta više od ostalih štenaca u leglu. Ovisi o glavi, kostima, širini grudi, šapama i tako dalje.
2. Iz rodovnice legla. Ako su to rijetke, ekskluzivne, tražene krvi, svi štenci ovog legla su skupi.
3. Od toga da li je bilo parenja unutar uzgajivačnice ili je to bilo izlazno parenje. Cijena parenja kod nas s mužjakom American Bully je 1500-5000 eura. Izlazna parenja 3000-10000 eura, plus putni troškovi.
4. Ponekad su djevojčice skuplje od dječaka. Ali ne uvijek. U našoj uzgajivačnici American Bully Dognik Bulls najčešće su dječaci skuplji od djevojčica.
5. Naslovi roditelja, njihove pobjede na poznatim izložbama u zemlji i inozemstvu.
6. Neke boje su skuplje. Na primjer, štenci američkog nasilnika lila, plave, trobojne boje su skuplji.
7. Unutar istog legla razlika u cijeni za svako štene može doseći 1500 eura.


Kod nas je prosječna cijena American Bullya 2000-2500 eura, ako se ne radi o izlaznom parenju. Od 3000 eura, ako je pletenje daleko. Odlazna parenja američkih nasilnika su nalet novih, dobrih krvnih loza u njihov ravnomjeran i dobro poznat, dobro uhodan uzgoj. Putna parenja su neophodna za razvoj uzgajivačnice i pasmine American Bully.
Da biste saznali trenutne cijene za American Bully u našoj uzgajivačnici Dognik Bulls. Kupiti štene American Bully. Saznajte više o karakteru American Bully, opis pasmine American Bully. Pišite nam:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls