American Bully fokkers in Nederland

Officiële fokkers van American Bully Nederland fokken in het ABKC (American Bully Kennel Club) systeem. American bully kennel Dognik Bulls.
Hier kunt u een American Bully pup kopen in de types «Pocket» en «Standard».
Waarom voor ons kiezen als de beste American Bully fokkers:
— al bijna 10 jaar bij het ras American Bully
— in de fokkerij gebruiken we alleen gezonde, onderzochte honden
— Onze persoonlijke honden zijn langlevers. Onze Amerikaanse pestkoppen worden niet gehandicapt als ze 6 of 7 jaar oud zijn.
— onze stieren hebben goede gezonde harten, longen, gewrichten. Ze ademen vrij, rennen met elkaar, rennen met een fiets, zwemmen in rivieren en meren.
— onze stieren leven met kinderen, leven met andere huisdieren. Absoluut sociaal veilige honden
U kunt altijd contact opnemen met onze kennel van de American Bully Netherlands Dognik Bulls, vertel ons over uw gezin en uw wensen voor een pup. Welk geslacht, kleur, karakter wil je, pakket of standaard, wanneer (nu of over een half jaar). En we zullen een puppy selecteren die perfect zal zijn voor uw gezin.
American Bullies zijn vriendelijke gezinshonden, maar met een krachtige uitstraling. Hun spieren komen prachtig tot uiting, ze hebben hele grote hoofden en vriendelijke ogen. Op straat zien deze honden er erg indrukwekkend uit en trekken ze de aandacht van iedereen in de buurt.
Alle pups die wij in de kennel verkopen hebben een Europees veterinair paspoort, vaccinaties op leeftijd, keuring door een dierenarts, geregistreerde microchip, ABKC stamboom. Wij fokken alleen gezonde American Bulls.
Wij worden met recht beschouwd als de beste American Bully kennel van Nederland.
Om een ​​American Bully pup in Nederland te kopen, schrijft u ons:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Indien u niet in staat bent om de pup persoonlijk op te halen, helpen wij met bezorgen. Onze American Bulls leven in 20 landen van de wereld en dit is niet de limiet!
Met vriendelijke groet, American bully fokker Veronika Voitovska