American bully: fotó, fajtaleírás, karakter, ár
Üdvözöljük az American Bully Dognik Bulls kennelben. Mesélek az American Bully fajtájáról, karakteréről, áráról. Mutatok fotókat a kennelünkből származó American Bullies-ról. Végül is csak a tenyésztő és a kennel tulajdonosa tud majd mesélni a zaklatóról és leírni a fajtát.
2016 óta élünk és dolgozunk együtt az American Bully fajtával.
American Bully Leírás: Erőteljes, mozgékony, családi társkutyák. Amerikai Pit Bull Terrierből, Staffordshire Terrierből és Bulldogból tenyésztették ki. Ezért más-más jellem- és megjelenési vonást vettek át őseiktől. Az American Bully fajta szülőhelye az Amerikai Egyesült Államok.
Az amerikai bikák erős csontozattal, jól fejlett izomzattal, erős fejjel és erős alsó állkapcsokkal rendelkeznek. Az amerikai zaklatóknak többféle típusa van. A legkisebbek zsebbikák. Közepes – zaklató szabvány. A legnagyobbak az American Bully XL. Kennelünkben a «Pocket» és a «Standard» típusokban tartjuk az American Bullies-t. Nálunk kutyát vásárolhat.
American Bully személyiség: Barátságos kutyák. Szeretik az embereket és az állatokat. Bármilyen korú gyermekes családban élnek. A hímek valamivel súlyosabbak, mint a nőstények.
American Bully ár. Kennelünkben egy amerikai bully átlagára 2000-2500 euró. A bully kölyökkutya ára függ a párzástól (kennel párosítás vagy párosítás külföldre kerüléssel), az adott kölyökkutya anatómiájától és a kiállítási és tenyésztési kilátásoktól.
Fotó egy amerikai bullyról a Dognik Bulls kennelből:


Ha tanácsot szeretne kapni az American Bully fajtával kapcsolatban, vagy szeretne American Bully kiskutyát vásárolni, írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls