American bully: foto, racebeskrivelse, karakter, pris
Velkommen til den amerikanske Bully Dognik Bulls kennel. Jeg vil fortælle dig om den amerikanske Bully race, karakter, pris. Jeg vil vise dig billeder af amerikanske bøller fra vores kennel. Det er trods alt kun opdrætteren og ejeren af ​​kennelen, der kan fortælle om bully og beskrive racen.
Vi har levet og arbejdet med American Bully racen siden 2016.
American Bully Beskrivelse: Disse er kraftfulde, smidige familiehunde. De er opdrættet fra American Pit Bull Terriers, Staffordshire Terriers og Bulldogs. Derfor tog de forskellige karaktertræk og udseende fra deres forfædre. Fødestedet for American Bully racen er USA.
Amerikanske tyre har stærke knogler, veludviklede muskler, kraftige hoveder og stærke underkæber. Der findes flere typer amerikanske bøller. De mindste er lommetyre. Medium — bølle standard. De største er den amerikanske Bully XL. I vores kennel holder vi amerikanske bøller i «Pocket» og «Standard» typerne. Du kan købe en hvalp hos os.
American Bully Personality: De er venlige hunde. De elsker mennesker og dyr. De bor i familier med børn i alle aldre. Hanner er lidt mere alvorlige end hunner.
American Bully pris. Gennemsnitsprisen for en amerikansk bølle i vores kennel er 2000-2500 euro. Prisen for en mobbehvalp afhænger af parringen (parring i kennelen eller parring med at tage til udlandet), af den specifikke hvalp og dens anatomi og udsigter til udstillinger og avl.
Foto af en american bully fra Dognik Bulls kennel:


For at få råd om American Bully racen eller købe en American Bully hvalp, skriv til os:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls