American bully: foto, rasbeschrijving, karakter, prijs

American bully: foto, rasbeschrijving, karakter, prijs
Welkom bij de Amerikaanse Bully Dognik Bulls kennel. Ik zal je vertellen over het ras, karakter, prijs van de American Bully. Ik zal jullie foto’s laten zien van American Bullies uit onze kennel. Alleen de fokker en de eigenaar van de kennel kunnen immers over de pestkop vertellen en het ras beschrijven.
Sinds 2016 leven en werken wij met het ras American Bully.
American Bully Beschrijving: Dit zijn krachtige, behendige gezelschapshonden voor het hele gezin. Ze zijn gefokt uit American Pit Bull Terriers, Staffordshire Terriers en Bulldogs. Daarom namen ze verschillende karaktereigenschappen en uiterlijk over van hun voorouders. De geboorteplaats van het American Bully-ras is de Verenigde Staten van Amerika.
American Bulls hebben sterke botten, goed ontwikkelde spieren, krachtige hoofden en sterke onderkaken. Er zijn verschillende soorten Amerikaanse pestkoppen. De kleinste zijn pocketbulls. Medium — peststandaard. De grootste zijn de American Bully XL. In onze kennel houden wij American Bullies in de types «Pocket» en «Standard». U kunt bij ons een pup kopen.
American Bully Personality: Het zijn vriendelijke honden. Ze houden van mensen en dieren. Ze leven in gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Mannetjes zijn iets serieuzer dan vrouwtjes.
Amerikaanse Bully-prijs. De gemiddelde prijs van een Amerikaanse bullebak in onze kennel is 2000-2500 euro. De prijs van een bullebakpup is afhankelijk van de dekking (dekking in de kennel of dekking met vertrek naar het buitenland), de specifieke pup en zijn anatomie en vooruitzichten voor tentoonstellingen en fokkerij.
Foto van een Amerikaanse Bully uit de Dognik Bulls kennel:


Om advies te krijgen over het American Bully-ras of om een ​​American Bully-puppy te kopen, kunt u ons schrijven:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls