American bully: foto, rasbeskrivning, karaktär, pris
Välkommen till den amerikanska Bully Dognik Bulls kennel. Jag kommer att berätta om American Bully-rasen, karaktär, pris. Jag kommer att visa er bilder på American Bullies från vår kennel. Det är trots allt bara uppfödaren och ägaren till kenneln som kommer att kunna berätta om mobbaren och beskriva rasen.
Vi har levt och arbetat med rasen American Bully sedan 2016.
American Bully Beskrivning: Det här är kraftfulla, smidiga familjehundar. De föddes upp från American Pit Bull Terriers, Staffordshire Terriers och Bulldogs. Därför tog de olika karaktärsdrag och utseende från sina förfäder. Födelseplatsen för rasen American Bully är USA.
Amerikanska tjurar har starka ben, välutvecklade muskler, kraftfulla huvuden och starka underkäkar. Det finns flera typer av amerikanska mobbare. De minsta är ficktjurar. Medium – mobbare standard. De största är amerikanska Bully XL. I vår kennel håller vi American Bullies i typerna «Pocket» och «Standard». Du kan köpa en valp hos oss.
American Bully Personality: De är vänliga hundar. De älskar människor och djur. De bor i familjer med barn i alla åldrar. Hanar är något allvarligare än kvinnor.
American Bully pris. Genomsnittspriset för en amerikansk bully i vår kennel är 2000-2500 euro. Priset för en mobbar valp beror på parningen (parning i kenneln eller parning med att åka utomlands), på den specifika valpen och dess anatomi och utsikter för utställningar och avel.
Foto på en amerikansk bully från Dognik Bulls kennel:


För att få råd om American Bully-rasen eller köpa en American Bully-valp, skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls