American bully: fotografie, descrierea rasei, caracter, preț

American bully: fotografie, descrierea rasei, caracter, preț
Bun venit la canisa American Bully Dognik Bulls. Vă voi povesti despre rasa American Bully, caracter, preț. Îți voi arăta fotografii cu American Bullies de la canisa noastră. La urma urmei, doar crescătorul și proprietarul canisa vor putea spune despre bătăuș și să descrie rasa.Trăim și lucrăm cu rasa American Bully din 2016.
American Bully Descriere: Aceștia sunt câini de companie puternici, ageri, de familie. Au fost crescuți de la American Pit Bull Terrier, Staffordshire Terrier și Bulldog. Prin urmare, au luat diferite trăsături de caracter și aspect de la strămoșii lor. Locul de naștere al rasei American Bully este Statele Unite ale Americii.
Taurii americani au oase puternice, mușchi bine dezvoltați, capete puternice și maxilare inferioare puternice. Există mai multe tipuri de bătăuși americani. Cei mai mici sunt tauri de buzunar. Mediu — standard de agresor. Cele mai mari sunt American Bully XL. În canisa noastră îi păstrăm American Bullies în tipurile „Pocket” și „Standard”. Puteți cumpăra un cățel de la noi.
Personalitate American Bully: Sunt câini prietenoși. Ei iubesc oamenii și animalele. Ei trăiesc în familii cu copii de orice vârstă. Bărbații sunt puțin mai serioși decât femelele.
Prețul American Bully. Prețul mediu al unui bătăuș american în canisa noastră este de 2000-2500 de euro. Prețul unui cățeluș bătăuș depinde de împerechere (împerechere în canisa sau împerechere cu plecarea în străinătate), de catelul specific și de anatomia acestuia și de perspectivele de expoziție și de reproducere.
Fotografie cu un bătăuș american de la canisa Dognik Bulls:


Pentru a obține sfaturi despre rasa American Bully sau pentru a cumpăra un cățeluș American Bully, scrieți-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls