American bully: fotografija, opis pasme, značaj, cena
Dobrodošli v psarni American Bully Dognik Bulls. Povedal vam bom o pasmi American Bully, značaju, ceni. Pokazala vam bom fotografije ameriških bullijev iz naše psarne. Navsezadnje bosta samo vzreditelj in lastnik psarne lahko povedala o nasilniku in opisala pasmo.
Od leta 2016 živimo in delamo s pasmo American Bully.
American Bully Opis: To so močni, okretni družinski psi spremljevalci. Vzrejeni so iz ameriških pitbul terierjev, staffordshirskih terierjev in buldogov. Zato so od svojih prednikov prevzeli drugačne lastnosti in videz. Rojstni kraj pasme American Bully so Združene države Amerike.
Ameriški biki imajo močne kosti, dobro razvite mišice, močno glavo in močno spodnjo čeljust. Obstaja več vrst ameriških nasilnikov. Najmanjši so žepni biki. Srednje — nasilniški standard. Največji so American Bully XL. V naši psarni gojimo American Bullie tipa «Pocket» in «Standard». Pri nas lahko kupite kužka.
American Bully osebnost: so prijazni psi. Radi imajo ljudi in živali. Živijo v družinah z otroki vseh starosti. Samci so nekoliko bolj resni kot samice.
American Bully cena. Povprečna cena ameriškega bullyja v naši psarni je 2000-2500 eur. Cena bully kužka je odvisna od paritve (paritev v psarni ali paritev z odhodom v tujino), od konkretnega mladiča in njegove anatomije ter možnosti za razstave in vzrejo.
Slika ameriškega bulija iz psarne Dognik Bulls:


Za nasvet o pasmi American Bully ali nakup kužka American Bully nam pišite:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls