American bully: fotografija, opis pasmine, karakter, cijena
Dobrodošli u American Bully Dognik Bulls uzgajivačnicu. Reći ću vam o pasmini American Bully, karakteru, cijeni. Pokazat ću vam fotografije American Bulliea iz naše uzgajivačnice. Uostalom, samo će uzgajivač i vlasnik uzgajivačnice moći reći o nasilniku i opisati pasminu.
Od 2016. godine živimo i radimo s pasminom American Bully.
American Bully Opis: Ovo su moćni, agilni, obiteljski psi za društvo. Uzgajani su od američkih pit bul terijera, stafordskih terijera i buldoga. Stoga su od svojih predaka preuzeli različite osobine karaktera i izgleda. Rodno mjesto pasmine American Bully su Sjedinjene Američke Države.
Američki bully imaju jake kosti, dobro razvijene mišiće, snažne glave i snažnu donju čeljust. Postoji nekoliko vrsta američkih nasilnika. Najmanji su džepni bikovi. Srednje — nasilnički standard. Najveći su American Bully XL. U našoj uzgajivačnici držimo American Bullie tipa «Pocket» i «Standard». Kod nas možete kupiti štene.
Osobnost american bully: Oni su prijateljski raspoloženi psi. Vole ljude i životinje. Žive u obiteljima s djecom bilo koje dobi. Mužjaci su malo ozbiljniji od ženki.
American Bully cijena. Prosječna cijena američkog bullya u našoj uzgajivačnici je 2000-2500 eura. Cijena bully šteneta ovisi o parenju (parenje u uzgajivačnici ili parenje s odlaskom u inozemstvo), o konkretnom štenetu i njegovoj anatomiji te izgledima za izložbe i uzgoj.
Fotografija American Bully iz uzgajivačnice Dognik Bulls:


Za savjet o pasmini American Bully ili kupnju šteneta American Bully pišite nam:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls