American bully hvalpe
American Bully hvalpe til salg, Dognik Bulls kennel. Vi har arbejdet siden 2011, meget stor erfaring indenfor kynologi og avl. Vores hunde lever i 20 lande i verden. Kennel ejer: certificeret kynolog-opdrætter, læge.
Fås nu: 2 piger i typen «pocket bully» (lomme og blå). 2 lilla drenge i standard bully type. 4 lilla piger i standard bully type.
Hvalpe er født fra to ynglepar. Forældre blev bragt fra Amerika, Spanien, Rusland.
Billeder af American Bully-hvalpe:


Mor til American Bully-hvalpe i «pocket»-typen:


Mor til American Bully-hvalpe i standard type:


Alle hvalpe får ormekur tre gange. Ved flytning til nye hjem har de vaccinationer, et europæisk veterinærpas, en mikrochip og registrering i den europæiske dyredatabase, ABKC stamtavle. Notat for det første leveår om ernæring, uddannelse, anthelmintika, behandlinger af lopper og flåter, dirofilariasis.
Hvalpe opdrættes i skoven, på et økologisk rent sted. De går allerede i gården, bliver venner med andre hunde i kennelen, kommunikerer med børn og mennesker. Meget kontakt, venlige, modige hvalpe af den american bully. Fuldstændig socialiseret for deres alder. De elsker mennesker meget, de går til alles hænder, de er glade for at stifte bekendtskab med alt nyt og udforske nye territorier.
Forældrene til hvalpene er sunde hunde, har ikke ataksi (en genetisk sygdom hos amerikanske tyre). De har ikke allergi.
Prisen for en hvalp er 2000 euro. Levering af hvalp betales særskilt. Du kan komme til vores kennel for din hvalp og vælge ham personligt. Eller vi kan hjælpe dig med at vælge en hvalp ved hjælp af videolink og billeder. Og vi hjælper med levering til dit land. Vi sender hvalpe til hele verden.
Hvis du ønsker at købe en American Bully-hvalp, så skriv til os:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls