American bully karaktär
Välkommen till sidan för American Bully kennel Dognik Bulls.
Huvudkaraktärsdragen hos American Bully, som har fötts upp i decennier: vänlighet mot människor och husdjur, stor kärlek och tillgivenhet för sin familj, icke-konflikt karaktär, brist på ilska och aggression.


Är alla amerikansk bully vänliga mot människor? För det mesta är alla representanter för rasen väldigt bra med människor. Denna ras är uppfödd enligt denna princip, därför är denna karaktärskvalitet väl fixerad i American Bully. Även i vissa länder, till exempel i Amerika, lärs den amerikanska översittaren XL att skydda och skydda ägaren, misstro mot andra, men detta är valet av ägaren till varje hund. Som American Bully kennelägare ser jag inte poängen med att ha en ras som är bra med människor och sedan träna den till att inte vara så bra med människor. Det är bättre då att omedelbart köpa en servicerashund.
Är det sant att amerikanska tjurar inte slåss mot andra djur? Som regel är mobbare kvinnor lugnare, mer fridfulla och vänliga. Hanar också, men låt oss inte glömma att en hane är en hane. Han bryr sig fortfarande om sin familj, sitt revir och ställer högre krav på andra djur. Detta beror inte på rasen, denna egenskap är i princip inneboende hos hanar. Alla hanar med väl utvecklade instinkter. Om du vill köpa en bra American Bully-valp är det bättre att överväga en hona. Alternativet att den här hunden ska vara så vänlig som möjligt mot alla är mer än om du köper en American Bully hane.
American bully älskar sin familj väldigt mycket. Detta är ett bevisat faktum. Vår Dognik Bulls kennel har ett mycket stort antal mobbare och jag garanterar dig att de är utmärkta familjehundar.
— Den amerikanska översittarens icke-konfliktkaraktär. Mobbare föddes upp för att vara kraftfulla, pråliga sällskapshundar, men med en tillgiven läggning. De undviker verkligen konflikter så mycket som möjligt och reagerar inte på andra hundars provokationer. Dessutom försöker de inte dominera i sina familjer, men de förstår perfekt sin plats i familjen. Som ett älskat husdjur.
American bully föddes upp för att inte vara elaka eller aggressiva. Denna egenskap kan hittas hos vissa individuella hundar, men i allmänhet kännetecknas rasen av frånvaron av aggression och zooaggression.
Om du vill få råd om American Bully-rasen, lära dig mer om American Bully-rasen eller köpa en American Bully-valp, skriv till:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls