American Bully -kasvattajat Suomessa


Suomen amerikanbullyrotujen viralliset kasvattajat ABKC (American Bully Kennel Club) järjestelmässä. Amerikkalainen bully kennel Dognik Bulls.
Täältä voit ostaa American Bully -pennun «Pocket» ja «Standard» tyypeissä.
Miksi valita meidät parhaiksi American Bully -kasvattajiksi:
— American Bully -rodun kanssa lähes 10 vuotta
— jalostuksessa käytämme vain terveitä, tutkittuja koiria
— Henkilökohtaiset koiramme ovat pitkäikäisiä. Amerikkalaiset kiusaajamme eivät vammaudu 6 tai 7 vuoden iässä.
— Härillämme on hyvät terveet sydämet, keuhkot, nivelet. He hengittävät vapaasti, juoksevat keskenään, juoksevat polkupyörällä, uivat joissa ja järvissä.
— Härämme asuvat lasten kanssa, asuvat muiden lemmikkien kanssa. Ehdottomasti sosiaalisesti turvallisia koiria
Voit aina ottaa yhteyttä suomalaiseen American Bully -kennelimme Dognik Bullsiin, kertoa perheestäsi ja pentutoiveistasi. Mitä sukupuolta, väriä, hahmoa haluat, paketin tai standardin, milloin (hetkellä tai kuuden kuukauden kuluttua). Ja valitsemme pennun, joka sopii täydellisesti perheellesi.
American Bullies ovat ystävällisiä perhekoiria, mutta joilla on voimakas ulkonäkö. Heidän lihaksensa ilmenevät kauniisti, heillä on erittäin suuret päät ja ystävälliset silmät. Kadulla nämä koirat näyttävät erittäin vaikuttavilta ja houkuttelevat kaikkien ympärillä olevien huomion.
Kaikilla kennelissä myymillämme pennuilla on eurooppalainen eläinpassi, rokotukset iän mukaan, eläinlääkärin tarkastus, rekisteröity mikrosiru, ABKC-sukutaulu. Kasvatamme vain terveitä amerikansonnit.
Meitä pidetään oikeutetusti Suomen parhaana American Bully -kennelinä.
Jos haluat ostaa American Bully -pennun Suomesta, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166
Mikäli et pysty noutamaan pentua henkilökohtaisesti, autamme toimituksessa. Amerikkalaiset sonnit elävät 20 maassa, eikä tämä ole raja!
Ystävällisin terveisin amerikkalainen kiusaajakasvattaja Veronika Voitovska