American Bully Kennel Amsterdam

We zijn blij je te zien op de pagina van de Amerikaanse bully kennel Amsterdam «Dognik Bulls».

Aanvankelijk was onze kennel gespecialiseerd in honden van het ras American Pit Bull Terrier. In 2016 zijn we ook begonnen met het fokken van het prachtige ras American Bully.

Voor onze toekomstige veestapel hebben we honden in de types «Pocket» en «Standard» geselecteerd. Honden voor de American Bully Amsterdam kennel werden meegebracht uit Amerika, Italië, Rusland. Aanvankelijk brachten we American Bullies met zeer goede, sterke botten. Met krachtige hoofden, sterke kaken. Onze honden hebben uitstekende persoonlijkheden. De volgende taak voor de kennel was om dit op te lossen bij kinderen van onze honden. We wilden American Bullies alleen met de juiste lichaamsbouw krijgen, zonder overdaad. Zorg voor honden met een mooie anatomie, met goede bewegingen. Amerikaanse stieren, meer geschikt voor het «exotische» type, waren voor ons niet interessant. Deze honden hebben problemen met hun poten, met hun rug, met hun hart en gewrichten, met ademhalen en zelfs met nauwe neusgaten. Misschien zien ze er spectaculair uit als padden. Maar in feite zijn deze honden gehandicapt.

De fokvector van de American Bully Amsterdam in de Dognik Bulls kennel is gericht op het verkrijgen van gezonde en functionele American Bullies. Waarmee toekomstige eigenaren naar het park kunnen, meenemen naar het bos en naar het strand. Ideale gezelschapshonden met het uiterlijk van Arnold Schwarzenegger.

Typische kleuren in onze kennel: lila, blauw, chocolade, driekleur. U kunt bij ons een american bully amsterdam pup kopen in het «pocket» of «standaard» type. Het hangt af van elke individuele paring.

Als u een American Bully-puppy in Amsterdam wilt boeken van reeds geboren of toekomstige nesten, schrijf ons dan en vertel ons over uzelf:

Instagram American Bully Kennel Amsterdam — dognikbulls

E-mail: dognikb@gmail.com

Honden van de amerikaanse bully kennel Amsterdam «Dognik Bulls»