American Bully Kennel Bucuresti

American Bully Kennel Bucuresti

Ne bucurăm să vă vedem pe pagina canisa americană bully București „Dognik Bulls”.

Inițial, canisa noastră s-a specializat pe câini din rasa American Pit Bull Terrier. În 2016, am început și reproducerea minunatei rase American Bully.

Am selectat câini din tipurile „Pocket” și „Standard” pentru viitoarele noastre animale. Câini pentru canisa americană București au fost aduși din America, Italia, Rusia. Inițial, am adus American Bullies cu oase foarte bune și puternice. Cu capete puternice, fălci puternice. Câinii noștri au personalități excelente. Următoarea sarcină pentru canisa a fost să remedieze acest lucru la copiii de la câinii noștri. Am vrut să obținem American Bullies doar cu fizicul potrivit, fără exces. Obțineți câini cu anatomie frumoasă, cu mișcări bune. Taurii americani, mai potriviți tipului „exotic”, nu ne-au interesat. Acești câini au probleme cu labele, cu spatele, cu inima și articulațiile, cu respirația și chiar cu nările înguste. Poate că arată spectaculos ca broaștele râioase. Dar, de fapt, acești câini sunt cu dizabilități.

Vectorul de reproducție al American Bully Bucharest în canisa „Dognik Bulls” are ca scop obținerea de American Bullies sănătoși și funcționali. Cu care viitorii proprietari pot merge în parc, pot lua cu ei în pădure și la plajă. Câini de companie ideali cu aspectul lui Arnold Schwarzenegger.

Culori tipice la canisa noastră: liliac, albastru, ciocolată, tricolor. Puteți cumpăra de la noi un cățeluș American Bully Bucharest de tip „Pocket” sau „Standard”. Depinde de fiecare împerechere în parte.

Dacă vrei să rezervi un cățeluș American Bully în București din născuți deja sau din viitoare pui, scrie-ne și povestește-ne despre tine:

Instagram american bully kennel Bucuresti— dognikbulls

E-mail: dognikb@gmail.com

Câinii de la canisa americană București „Dognik Bulls”