American Bully Kennel Budapest

American Bully Kennel Budapest

Örülünk, hogy látunk a Budapest American Bully kennel «Dognik Bulls» oldalán.

Kennelünk kezdetben az amerikai pitbull terrier fajtájú kutyákra specializálódott. 2016-ban megkezdtük a csodálatos American Bully fajta tenyésztését is.

„Zseb” és „Standard” típusú kutyákat válogattunk le jövőbeli állatállományunkhoz. Amerikából, Olaszországból, Oroszországból hozták a kutyákat a Budapest amerikai bully kennelbe. Kezdetben nagyon jó, erős csontozatú American Bullies-t hoztunk. Erős fejjel, erős állkapcsokkal. Kutyáink kiváló személyiséggel rendelkeznek. A kennel következő feladata ennek kijavítása volt a kutyáinkból származó gyerekeknél. Csak megfelelő testalkatú American Bullies-t akartunk szerezni, túlzás nélkül. Szerezzen be szép anatómiájú, jó mozgású kutyákat. Az „egzotikus” típushoz jobban illő amerikai bikák nem érdekeltek minket. Ezeknek a kutyáknak problémái vannak a mancsukkal, a hátukkal, a szívükkel és az ízületeikkel, a légzéssel és még szűk orrlyukakkal is. Talán úgy néznek ki, mint a varangyok. De valójában ezek a kutyák mozgássérültek.

Az American Bully Budapest tenyészvektora a Dognik Bulls kennelben az egészséges és funkcionális American Bullies beszerzését célozza. Amivel a leendő tulajdonosok a parkba mehetnek, vihetik magukkal az erdőbe, strandra. Ideális társkutyák Arnold Schwarzenegger megjelenésével.

Tipikus színek kennelünkben: lila, kék, csokoládé, trikolor. Nálunk American Bully Budapest kiskutyát vásárolhat «Zseb» vagy «Standard» típusban. Ez minden egyes párosítástól függ.

Ha szeretnél Budapesten American Bully kiskutyát foglalni már megszületett vagy leendő almokból, írj nekünk és mesélj magadról:

Instagram amerikai bully kennel Budapest— dognikbulls

E-mail: dognikb@gmail.com

A Budapest «Dognik Bulls» amerikai bully kennel kutyái