American Bully Kennel Bulgaria
Добре дошли в страницата на American Bully развъдник България «Dognik Bulls». От почти 10 години ние сме собственици на тази порода и можем да ви разкажем всичко за нея. Всяка година в нашия развъдник се раждат 2-3 котила American Bully и имаме кученца Bully за продажба.
Каква е личността на американския були от Dognik Bulls? Нашите кучета са семейни, те много обичат и ценят семейството си. Те обичат разходки и пътувания, туризъм в гората и до реката / езерото. Страхотни са в коли и градски транспорт. Дружелюбен с други кучета. Но помнете: мъжките във всяка порода винаги са по-сериозни от женските. Затова ние не продаваме мъжки породи American Bully на семейства, които вече имат мъжки. Но с удоволствие ще ви предложим да закупите мека и любезна женска.
Как изглежда американски були от Dognik Bulls? Това са средно големи кучета (Pocket и Standard), с добра анатомия. Те са силни, с големи релефни глави, с добри широки ноздри, което им позволява да дишат добре и не се страхуват от топлина. Всички кучета са добре замускулени. Основните ни цветове в развъдник American Bully България са люляк, син, трикольор, шоколад.
Донесохме първите си американски були от САЩ, Италия, Русия (но те са родени от кучета от САЩ). Години по-късно имаме собствено развъждане, с което много се гордеем. В нашия развъдник на American Bully Bulgaria Dognik Bulls се раждат кученца от типа «покет» и «Стандарт».
Каква е цената на американски були в развъдник в България? Запазваме средната цена за качествени кучета, която е 2000-2500 евро. Защо тази цена е по-висока от цената за кученце американски стафордширски териер или американски питбул териер? Американският хулиган е доста масивна порода. Отглеждането на кученце от тежка порода струва повече от отглеждането на кученце от лека порода. Това е повече витамини, повече хондропротектори за лапи, бедра, стави и връзки. Кученцата и възрастните кучета от вида American Bully обикновено изискват повече грижи. Дори храната за американски були вече не се купува за средни, а за големи породи и е по-скъпа.
Често жените American Bully раждат чрез цезарово сечение. Защо така? Тази особеност е предадена от предците на породата, английските булдоги. Цезаровото сечение у нас струва около 800 евро. Докато женските от американския стафордширски териер или американския питбул териер са по-склонни да раждат сами. Не винаги, но по-често. За обикновения собственик, който просто иска да купи добър American Bully, това не е толкова важно. Но ако ще купувате женска и в бъдеще ще имате деца от нея, помислете предварително. Трябва да имате добър ветеринарен лекар във вашия град, готов да ви помогне при раждането.
При породата American Bully са приемливи много повече цветове, отколкото при другите породи — това са редки люляк, син, трицветен, мерл.
Нека ви покажа как изглеждат нашите възрастни американски булли от развъдника Dognik Bulls:
Ако искате да резервирате кученце American Bully в нашия развъдник, пишете ни. Не забравяйте да ни кажете за себе си: вашето име, възраст, къде живеете (държава, град, апартамент или къща), колко хора имате в семейството си, дали някой е алергичен към животни, дали има малки деца в къщата и колко са. Има ли други домашни любимци в къщата и колко са? Можете да пишете тук:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
След това ще решим какъв вид, характер, цвят, пол на кученцето желаете. Ние ще решим кое чифтосване в нашия развъдник ви подхожда. Ако кученцата вече са родени, можете да заплатите депозит за резервация (500 евро от общата цена на кученцето). Ако кученцата на желаните родители все още не са родени, заплащате и резервационен депозит за право на избор. 1,2,3 право на избор на мъж или жена. Това означава, че когато кученцата се родят, ще имате 1, 2 или 3 избора на кученце на 4 седмици. До този момент ще сте получили много снимки и видеоклипове на кученца и ще изберете своя приятел. Ако живеете близо до нас, можете лично да дойдете да се запознаете с всички кученца. Кученцата тръгват за нови домове след първа ваксина, с регистриран микрочип, с родословие, с европейски ветеринарен паспорт. Ако живеете в друга държава, помислете за разходите за доставка. Можете да дойдете за кученце лично. Или можем да изпратим кученцето с лицензирана компания за превоз на животни (вие плащате).