American Bully Kennel Copenhagen

Vi er glade for at se dig på siden af ​​den amerikanske bøllekennel Copenhagen «Dognik Bulls».

I starten var vores kennel specialiseret i hunde af racen American Pit Bull Terrier. I 2016 begyndte vi også at opdrætte den vidunderlige American Bully race.

Vi har udvalgt hunde i typerne «Lomme» og «Standard» til vores fremtidige husdyr. Hunde til den amerikanske bøllekennel Copenhagen blev hentet fra Amerika, Italien, Rusland. I første omgang bragte vi amerikanske bøller med meget gode, stærke knogler. Med kraftige hoveder, stærke kæber. Vores hunde har fremragende personligheder. Den næste opgave for kennelen var at ordne dette hos børn fra vores hunde. Vi ønskede kun at få amerikanske bøller med den rette fysik, uden overskud. Få hunde med smuk anatomi, med gode bevægelser. Amerikanske tyre, mere egnede til den «eksotiske» type, var ikke af interesse for os. Disse hunde har problemer med deres poter, med deres ryg, med deres hjerter og led, med vejrtrækning og endda med smalle næsebor. Måske ser de spektakulære ud som tudser. Men faktisk er disse hunde handicappede.

Avlsvektoren for American Bully Copenhagen i Dognik Bulls kennel har til formål at opnå sunde og funktionelle American Bullies. Med hvilke fremtidige ejere kan gå til parken, tage med dem til skoven og til stranden. Ideelle selskabshunde med udseende som Arnold Schwarzenegger.

Typiske farver i vores kennel: lilla, blå, chokolade, tricolor. Du kan købe en amerikansk bølle københavnerhvalp hos os i typen «pocket» eller «standard». Det afhænger af hver enkelt parring.

Hvis du ønsker at booke en American Bully-hvalp i København fra allerede fødte eller fra fremtidige kuld, så skriv til os og fortæl om dig selv:

Instagram American Bully kennel Copenhagen — dognikbulls

E-mail: dognikb@gmail.com

Hunde af den amerikanske bølle kennel Copenhagen «Dognik Bulls»