American Bully Kennel Danmark

Velkommen til den amerikanske Bully kennel «Dognik Bulls» Danmark.

Vores børnehave har været i drift siden 2011. Vi har levet med racen American Bully siden 2016.

De vigtigste amerikanske tyre til kennelen blev købt i Amerika, Italien, Rusland. Vores tyre er undersøgt for genetiske afstamningssygdomme. Regelmæssige besøg hos dyrlægen til undersøgelser (blodprøve og EKHO-KG af hjertet). Hvis du ønsker det, hvis du ønsker at købe en American Bully i vores danske kennel, laver vi tilsvarende undersøgelser for hvalpene til salg (mod betaling).

Blandt kandidaterne fra American Bully Kennel Denmark er der ABKC Champions, FCI Champions, European Champions og Østeuropæiske Champions.

I avlen bruger vi sunde hunde, med gode muskler, med et godt bevægeapparat. Vi har ikke amerikanske bøller med smalle næsebor, der ikke kan trække vejret og leve normalt. Vi elsker sunde hunde af enhver race.

I vores kennel kan du købe en Danish American Bully-hvalp i følgende typer: pocket, standard, classic.

Siden barndommen er hvalpe blevet opdraget med super-premium-foder. Vores børnehave ligger i skoven. Hvalpe går og indånder den reneste luft. Vi sælger de mest sunde hvalpe.

Vores hunde lever i 20 lande i verden. Hvis du ikke er i stand til at afhente hvalpen personligt, hjælper vi med at arrangere levering af American Bully-hvalp.

Hvis du leder efter en Danish American Bully kennel, så husk at kontakte os:

Instagram American Bully Kennel Denmark — dognikbulls

E-mail: dognikb@gmail.com

På billedet ser du American Bullies fra Dognik Bulls kennel: