American bully kennel Denmark

Velkommen til siden for den Dansk AmericanBully kennel «Dognik Bulls». I næsten 10 år har vi været ejere af denne race, og vi kan fortælle dig alt om den. Hvert år fødes 2-3 amerikanske Bully kuld i vores kennel og vi har Bully hvalpe til salg.
Hvad er personligheden hos den amerikanske bølle fra Dognik Bulls? Vores hunde er familiehunde, de elsker og værdsætter deres familie meget. De elsker gåture og rejser, vandreture i skoven og til floden/søen. De er gode i biler og offentlig transport. Venlig med andre hunde. Men husk: hanner i enhver race er altid mere seriøse end hunner. Derfor sælger vi ikke American Bully hanner til familier, der allerede har hanner. Men med glæde vil vi tilbyde dig at købe en blød og venlig hun.
Hvordan ser en amerikansk bølle fra Dognik Bulls ud? Disse er mellemstore hunde (Pocket og Standard), med god anatomi. De er stærke, med store prægede hoveder, med gode brede næsebor, som giver dem mulighed for at trække vejret godt og ikke er bange for varme. Alle hunde er velmusklede. Vores hovedfarver i Danish American Bully kennel er lilla, blå, tricolor, chokolade okram.
Vi tog vores første amerikanske bøller med fra USA, Italien, Rusland (men de blev født af hunde fra USA). År senere har vi vores eget opdræt, som vi er meget stolte af. I vores kennel af American Bully Denmark Dognik Bulls fødes hvalpe i typerne «Pocket» og «Standard».
Hvad er prisen for en amerikansk bølle i en dansk kennel? Vi holder gennemsnitsprisen for kvalitetshunde, som er 2000-2500 euro. Hvorfor er denne pris højere end prisen for en amerikansk Staffordshire Terrier eller American Pit Bull Terrier hvalp? American Bully er en ret massiv race. At opdrage en hvalp af en tung race koster mere end at opdrage en hvalp af en let race. Dette er mere vitamin, flere chondroprotectors til poter, hofter, led og ledbånd. Hvalpe og voksne hunde af American Bully kræver generelt mere pleje. Selv mad til amerikanske bøller købes ikke længere til mellemstore, men til store racer og er dyrere.
Ofte føder American Bully-hunner via kejsersnit. Hvorfor det? Denne egenskab blev videregivet fra racens forfædre, de engelske bulldogs. Kejsersnit i vores land koster omkring 800 euro. Mens hunner af American Staffordshire Terrier eller American Pit Bull Terrier er mere tilbøjelige til at føde selv. Ikke altid, men oftere. For den gennemsnitlige ejer, der bare ønsker at købe en god amerikansk bølle, er dette ikke så vigtigt. Men hvis du skal købe en hun og have børn af hende i fremtiden, så tænk over det på forhånd. Du bør have en god dyrlæge i din by klar til at hjælpe dig med fødslen.
I racen American Bully er mange flere farver acceptable end i andre racer — disse er sjældne lilla, blå, tricolor, merle.
Lad mig vise dig, hvordan vores voksne amerikanske bully ser ud fra Dognik Bulls kennel:


Hvis du ønsker at booke en American Bully-hvalp i vores kennel, så skriv til os. Sørg for at fortælle os om dig selv: dit navn, din alder, hvor du bor (land, by, lejlighed eller hus), hvor mange mennesker du har i din familie, om nogen er allergisk over for dyr, om der er små børn i huset og hvor mange er der. Er der andre kæledyr i huset og hvor mange er der? Du kan skrive her:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
Så beslutter vi hvilken type, karakter, farve, køn på hvalpen du ønsker. Vi bestemmer hvilken parring i vores kennel der passer til dig. Hvis hvalpene allerede er født, kan du betale et reservationsdepositum (500 euro af hvalpens samlede pris). Er de ønskede forældres hvalpe endnu ikke født, betaler du samtidig et reservationsdepositum for valgretten. 1,2,3 retten til at vælge en han eller hun. Det betyder, at når hvalpene er født, vil du have 1, 2 eller 3 valg af en hvalp ved 4 ugers alder. På dette tidspunkt vil du have modtaget mange billeder og videoer af hvalpe og vil vælge din ven. Bor du i nærheden af ​​os, kan du personligt komme for at møde alle hvalpene. Hvalpe rejser til nye hjem efter den første vaccination, med en registreret mikrochip, med en stamtavle, med et europæisk veterinærpas. Hvis du bor i et andet land, skal du overveje forsendelsesomkostninger. Du kan komme personligt efter en hvalp. Eller vi kan sende hvalpen af ​​et autoriseret dyretransportfirma (du betaler).