American Bully Kennel Finland

American Bully Kennel Finland


Tervetuloa ammattimaiseen American Bully lastentarhaan “Dognik Bulls”! Lastenhuoneemme oli yksi ensimmäisistä, joka toi amerikkalaiset kiusaajat maahan. Aloitimme jo vuonna 2011. Kaikki American Bullies -sukutaulumme ovat ABKC-sukutaulua (American Bully Kennel Club — maailman paras ja luotettavin sukutaulu). Nimeni on Veronika Voitovska, olen lääkäri, asiantunteva koiranohjaaja, koiraurheilukilpailujen tuomari, tuomari Euroopan näyttelyissä. Perustimme mieheni kanssa amerikkalaisen kiusaajakennelin Finlandin «Dognik Bulls». Toimme kenneliimme rodun parhaat edustajat kaikkialta maailmasta — Amerikasta, Italiasta, Venäjältä. Tänä aikana saimme runsaasti kokemusta kasvatuksesta, jalostuksesta ja asumisesta upeiden amerikkalaisten kiusaajien kanssa. Jaamme kaiken tämän tiedon American Bully -pentujen omistajien kanssa 24/7.
American Bully Kennel Finlandistamme löydät ja ostat «pocket», «standardi», «klassinen» tyyppisiä pentuja. Nämä ovat kauniit ja lihaksikkaat aikuiset amerikkalaiset kiusaajat kennelissämme:

Seuraamme tarkasti koiriemme terveyttä ja autamme myös kaikkia pentujamme ja heidän omistajiaan. Loppujen lopuksi ehkä American Bully on ensimmäinen koirasi elämässäsi. Ja tarvitset mentorin, joka aina kertoo sinulle ja auttaa sinua kaikissa tilanteissa. Siksi, kun myymme American Bully -pentuja Suomessa, tarjoamme kattavaa tukea myynnin jälkeen.
Minkä värisiä American Bullya voit ostaa meiltä? Sininen, sininen tricolor, lila, lila tricolor, suklaa, suklaatricolor, punainen.
Kuinka varata American Bully -pentu kennelistä Finlandista? Kirjoita meille ja kerro itsestäsi. Millaisen pennun haluat: «pocket», «standardi», «klassikko». Mies vai nainen? Mitä väriä? Keskustelemme kanssasi ja löydämme sinulle parhaan, sopivimman pennun perheellesi. Kennelimme Suomen amerikkalaisen kiusaajapennun keskihinta on 2000 euroa. Jalostuksista saadut pennut (jos viemme nartun toisessa maassa asuvalle urokselle) ovat kalliimpia. Ulkokasvatus auttaa lisäämään American Bully -uroksia jalostuslinjoihimme. Siksi ne ovat niin tärkeitä rodulle, kennelille. Ja tavalliselle omistajalle tämä on mahdollisuus ostaa korkealaatuinen American Bully.
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kennelillä on tällä hetkellä myynnissä pentuja. Kirjoita meille, niin näytämme sinulle kuvia ja videoita pennuista sekä heidän vanhemmistaan.
Jos et asu maassamme, tämä ei ole ongelma! Loppujen lopuksi toimitamme amerikkalaiskiusaajiamme kaikkialle maailmaan. Amerikkalaiset kiusaajamme asuvat Amerikassa, Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Valko-Venäjällä, Ukrainassa, Venäjällä, Tšekin tasavallassa, Puolassa, Irlannissa, Italiassa, Isossa-Britanniassa, Skotlannissa, Saksassa, Itävallassa, Romaniassa, Sveitsissä, Ranskassa, Hollannissa , Espanja, Belgia. Autamme järjestämään toimitukset kaikkialle maailmaan (useimmiten kannamme sen itse «käsi kädessä»). Voit joko tulla tai lentää päiväkodillemme. Tapaa kaikki pennut ja heidän vanhempansa. Tervetuloa parhaaseen American Bully -kenneliin!
Ystävällisin terveisin Veronika Voitovska, amerikkalaisen Dognik Bulls -bullyjatarhan johtaja ja omistaja.