American Bully Kennel Helsinki

Olemme iloisia nähdessämme sinut Helsinki American Bully -kennelin «Dognik Bulls» sivulla.

Aluksi kennelimme erikoistui amerikanpitbullterrierirodun koiriin. Vuonna 2016 aloitimme myös upean American Bully -rodun kasvattamisen.

Olemme valinneet koiria «tasku» ja «standardi» tyyppejä tulevaisuuden karjaamme. Helsinki American Bully -kenneliin koiria tuotiin Amerikasta, Italiasta ja Venäjältä. Aluksi toimme American Bullies erittäin hyvät, vahvat luut. Voimakkaat päät, vahvat leuat. Koirillamme on erinomainen luonne. Kennelin seuraavana tehtävänä oli korjata tämä koirien lapsilla. Halusimme saada American Bullies vain oikean fysiikka, ilman ylimääräistä. Hanki koiria, joilla on kaunis anatomia ja hyvät liikkeet. Amerikkalaiset sonnit, jotka sopivat paremmin «eksoottiseen» tyyppiin, eivät kiinnostaneet meitä. Näillä koirilla on ongelmia tassuissa, selässä, sydämessä ja nivelissä, hengittämisessä ja jopa kapeassa sieraimessa. Ehkä ne näyttävät upeilta kuin rupikonnat. Mutta itse asiassa nämä koirat ovat vammaisia.

Dognik Bullsin Helsinki American Bullyn jalostusvektori on tarkoitettu terveiden ja toimivien amerikkalaisten kiusaamiseen. Millä tulevat omistajat voivat mennä puistoon, ottaa mukaan metsään ja rannalle. Ihanteelliset seurakoirat Arnold Schwarzeneggerin ulkonäöllä.

Tyypilliset värit kennelissämme: lila, sininen, suklaa, tricolor. Meiltä voit ostaa Helsinki American Bully -pennun «Pocket» tai «Standard» tyypiltään. Se riippuu jokaisesta parituksesta.

Jos haluat varata American Bully -pennun Helsinkiin jo syntyneistä tai tulevista pentueista, kirjoita meille ja kerro itsestäsi:

Instagram American Bully Kennel Helsinki — dognikbulls

Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166

American Bully Kennel Helsinki «Dognik Bulls» koirat