American Bully Kennel Hungary

American Bully Kennel Hungary


Üdvözöljük a „Dognik Bulls” professzionális American Bully óvodában! Óvodánk volt az elsők között, amely amerikai zaklatókat hozott az országba. Még 2011-ben kezdtük. Minden American Bulliesünk ABKC törzskönyvvel rendelkezik (American Bully Kennel Club – a legjobb és legmegbízhatóbb törzskönyv a világon). A nevem Voitovska Veronika, orvos vagyok, szakértő kutyavezető, kutyasport versenybíró, európai kiállítások bírója. Férjemmel közösen megszerveztük a magyar American Bully kennelt, a „Dognik Bulls”. Kennelünkbe a világ minden tájáról hoztuk a fajta legjobb képviselőit — Amerikából, Olaszországból, Oroszországból. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk a csodálatos amerikai zsarnokság nevelésében, tenyésztésében és együttélésében. Mindezt a tudást megosztjuk American Bully kölyökkutyáink gazdáival a hét minden napján, 24 órában.
Magyar American Bully kennelünkben „zseb”, „standard”, „klasszikus” típusú kölyökkutyát találhat és vásárolhat. Ezek a gyönyörű és izmos felnőtt amerikai bullyok a kennelünkben:


Gondosan figyelemmel kísérjük kutyáink egészségét, és segítünk minden kiskutyánknak és gazdájuknak. Elvégre talán az American Bully az első kutyája az életében. És szüksége van egy mentorra, aki mindig elmondja és segít minden helyzetben. Ezért magyar American Bully kölyökkutyák értékesítése során teljes körű támogatást nyújtunk az eladás után.
Milyen színű American Bully-t vásárolhat tőlünk? Kék, kék trikolór, lila, lila trikolór, csokoládé, csokoládé trikolor, piros.
Hogyan foglaljunk American Bully kiskutyát magyarországi kennelünkből? Írj nekünk és mesélj magadról. Milyen típusú kiskutyát szeretne: „zseb”, „standard”, „klasszikus”. Férfi vagy nő? Milyen színű? Beszélünk veled, és megtaláljuk a legjobb, legmegfelelőbb kiskutyát a családodnak. A kennelünkből származó magyar American Bully kiskutya átlagos ára 2000 euró. A kitenyésztésből származó kölykök (ha egy másik országban élő kanhoz viszünk szukát) drágábbak. A szabadtéri tenyésztés segít abban, hogy a legjobb American Bully hímeket tenyésztési vonalainkba adjuk. Ezért olyan fontosak a fajtának, a kennelnek. És a hétköznapi tulajdonos számára ez egy esély a legjobb minőségű American Bully megvásárlására.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
A kennelben jelenleg eladó kiskutyák vannak. Írjon nekünk, és mutatunk fotókat és videókat a kölykökről, valamint szüleikről.
Ha nem hazánkban élsz, ez nem probléma! Végtére is, mi szállítjuk az amerikai Bullies-t a világ minden tájára. Amerikai zaklatóink Amerikában, Finnországban, Svédországban, Dániában, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Fehéroroszországban, Ukrajnában, Oroszországban, Csehországban, Lengyelországban, Írországban, Olaszországban, Nagy-Britanniában, Skóciában, Németországban, Ausztriában, Romániában, Svájcban, Franciaországban, Hollandiában élnek. , Spanyolország, Belgium, Bulgária. Segítünk megszervezni a kiszállítást a világ minden tájára (leggyakrabban mi magunk visszük „kézről kézre”). Jöhetsz vagy repülhetsz bölcsődébe. Ismerje meg az összes kiskutyát és szüleiket. Üdvözöljük a legjobb American Bully kennelben!
Üdvözlettel: Voitovska Veronika, a „Dognik Bulls” amerikai zaklató óvoda vezetője és tulajdonosa.