American Bully Kennel Hungary

American Bully Kennel Hungary

Üdvözöljük a «Dognik Bulls» magyarországi American Bully kennelben.

Óvodánk 2011 óta működik. 2016 óta élünk együtt az American Bully fajtával.

A kennel fő amerikai bikáit Amerikában, Olaszországban és Oroszországban vásárolták. Bikáinkat törzskönyvi genetikai betegségekre vizsgálják. Állatorvos rendszeres látogatása vizsgálatok céljából (vérvétel és ECHO-KG szív). Ha kívánja, ha szeretne amerikai zsarnokot vásárolni kennelünkben Magyarországon, hasonló vizsgálatokat végzünk az eladott kölykök esetében (térítés ellenében).

A Magyar American Bully Kennel végzettjei között vannak ABKC Championok, FCI Championok, Európa Bajnokok és Kelet-Európa bajnokok.

A tenyésztésben egészséges, jó izomzatú, mozgásszervi rendszerű kutyákat használunk. Nálunk nincsenek keskeny orrlyukú amerikai zsarnokok, akik nem tudnak lélegezni és normálisan élni. Szeretjük az egészséges kutyákat bármilyen fajtából.

Kennelünkben egy amerikai bully Hungary kiskutyája vásárolható meg a következő típusban: pocket, standard, classic.

Gyermekkoruk óta a kölykök szuperprémium tápon nevelkednek. Óvodánk az erdőben található. A kölykök sétálnak és a legtisztább levegőt szívják. A legtöbb egészséges kölyökkutyát áruljuk.

Kutyáink a világ 20 országában élnek. Ha nem tudja személyesen átvenni a kiskutyát, segítünk az American Bully kiskutya szállításában.

Ha American Bully kennelt keresel Magyarországon, mindenképp keress minket:

Instagram amerikai bully kennel magyarország— dognikbulls

E-mail: dognikb@gmail.com

A képen American Bullies látható a Dognik Bulls kennelből: