American Bully Kennel Nederland

Welkom bij de Amerikaanse Bully kennel «Dognik Bulls» Nederland.

Onze kwekerij bestaat sinds 2011. We leven sinds 2016 met het ras American Bully.

De belangrijkste Amerikaanse stieren voor de kennel werden gekocht in Amerika, Italië, Rusland. Onze stieren worden onderzocht op stamboom genetische ziekten. Regelmatige bezoeken aan de dierenarts voor onderzoeken (bloedonderzoek en ECHO-KG van het hart). Indien u wenst, indien u een American Bully wilt kopen in onze kwekerij in Nederland, doen wij gelijkaardige onderzoeken voor de verkochte pups (tegen betaling).

Onder de afgestudeerden van de American Bully Kennel Nederland bevinden zich ABKC Champions, FCI Champions, European Champions en Eastern European Champions.

In de fokkerij gebruiken we gezonde honden, met goede spieren, met een goed bewegingsapparaat. We hebben geen Amerikaanse pestkoppen met smalle neusgaten die niet kunnen ademen en normaal kunnen leven. We houden van gezonde honden van elk ras. In onze kennel kunt u een Dutch American Bully pup kopen in de volgende typen: pocket, standard, classic.

Van kinds af aan zijn puppy’s grootgebracht met super premium voer. Onze kwekerij is gelegen in het bos. Puppy’s lopen en ademen de schoonste lucht. Wij verkopen de meest gezonde pups.

Onze honden leven in 20 landen van de wereld. Als u de puppy niet persoonlijk kunt ophalen, zullen we helpen bij het regelen van de levering van de American Bully-puppy.

Bent u op zoek naar een American Bully kennel in Nederland, neem dan zeker contact met ons op:

Instagram american bully kennel nederland — dognikbulls

E-mail: dognikb@gmail.com

Op de foto zie je American Bullies van de Dognik Bulls kennel: