American Bully Kennel Netherlands
Welkom op de pagina van de Amerikaanse Bully Kennel Nederland «Dognik Bulls». Wij zijn al bijna 10 jaar de eigenaren van dit ras en kunnen u er alles over vertellen. Elk jaar worden er 2-3 American Bully nestjes geboren in onze kennel en hebben we Bully pups te koop.
Wat is de persoonlijkheid van de Amerikaanse bullebak van Dognik Bulls? Onze honden zijn gezinshonden, ze houden erg van hun familie en waarderen ze enorm. Ze houden van wandelen en reizen, wandelen in het bos en naar de rivier/meer. Ze zijn geweldig in auto’s en openbaar vervoer. Vriendelijk met andere honden. Maar onthoud: mannetjes van welk ras dan ook zijn altijd serieuzer dan vrouwtjes. Daarom verkopen we geen American Bully reuen aan families die al reuen hebben. Maar met plezier bieden wij u aan om een ​​zacht en vriendelijk teefje te kopen.
Hoe ziet een Amerikaanse bullebak van Dognik Bulls eruit? Dit zijn middelgrote honden (Pocket en Standard), met een goede anatomie. Ze zijn sterk, met grote reliëfkoppen, met goede brede neusgaten, waardoor ze goed kunnen ademen en niet bang zijn voor hitte. Alle honden zijn goed gespierd. Onze hoofdkleuren in de kennel American Bully Nederland zijn lila, blauw, driekleur, chocolade.
We brachten onze eerste Amerikaanse pestkoppen mee uit de VS, Italië, Rusland (maar ze werden geboren uit honden uit de VS). Jaren later hebben we onze eigen fokkerij waar we erg trots op zijn. In onze kennel van het Amerikaanse Bully Netherlands Dognik Bulls worden pups geboren in de «Pocket» en «Standard» types.
Wat is de prijs van een Amerikaanse bullebak in de kennel van Nederland? We houden de gemiddelde prijs aan voor kwaliteitshonden, die 2000-2500 euro is. Waarom is deze prijs hoger dan de prijs voor een American Staffordshire Terrier of American Pit Bull Terrier pup? De American Bully is een vrij massief ras. Het opvoeden van een puppy van een zwaar ras kost meer dan het opvoeden van een puppy van een licht ras. Dit is meer vitamine, meer chondroprotectors voor poten, heupen, gewrichten en ligamenten. Puppy’s en volwassen honden van de American Bully hebben over het algemeen meer zorg nodig. Zelfs voer voor American Bullies wordt niet meer gekocht voor middelgrote, maar voor grote rassen en is duurder.
Vaak bevallen American Bully-vrouwen via een keizersnede. Waarom is dat? Deze eigenschap is doorgegeven van de voorouders van het ras, de Engelse Bulldogs. Een keizersnede kost in ons land zo’n 800 euro. Terwijl vrouwtjes van de American Staffordshire Terrier of American Pit Bull Terrier eerder zelf bevallen. Niet altijd, maar wel vaker. Voor de doorsnee eigenaar die gewoon een goede American Bully wil kopen, is dit niet zo belangrijk. Maar als je een vrouw gaat kopen en in de toekomst kinderen van haar krijgt, denk er dan van tevoren over na. Je zou een goede dierenarts in je stad moeten hebben die klaar staat om je te helpen bij de bevalling.
Bij het American Bully-ras zijn veel meer kleuren acceptabel dan bij andere rassen — dit zijn zeldzame lila, blauw, driekleur, merle.
Laat me je laten zien hoe onze volwassen Amerikaanse pestkoppen eruit zien van de Dognik Bulls kennel:


Als u een American Bully pup in onze kennel wilt boeken, schrijf ons dan. Vertel ons zeker iets over jezelf: je naam, leeftijd, waar je woont (land, stad, appartement of huis), hoeveel mensen je in je gezin hebt, of iemand allergisch is voor dieren, of er kleine kinderen in huis zijn en hoeveel zijn er Zijn er nog andere huisdieren in huis en hoeveel zijn er? U kunt hier schrijven:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
Dan bepalen we welk type, karakter, kleur, geslacht van de pup je wilt. Wij bepalen welke dekking in onze kennel bij u past. Als de pups al geboren zijn, kunt u een aanbetaling doen (500 euro van de totale prijs van de pup). Als de pups van de gewenste ouders nog niet geboren zijn, betaal je ook een reserveringswaarborg voor het keuzerecht. 1,2,3 het recht om een ​​man of een vrouw te kiezen. Dit betekent dat als de pups geboren zijn, je 1,2 of 3 keuzes hebt van een pup van 4 weken oud. Op dit punt heb je veel foto’s en video’s van puppy’s ontvangen en kies je je vriend. Woont u bij ons in de buurt, dan kunt u persoonlijk kennismaken met alle pups. Pups vertrekken na de eerste vaccinatie naar nieuwe huizen, met een geregistreerde microchip, met een stamboom, met een Europees veterinair paspoort. Woon je in een ander land, houd dan rekening met verzendkosten. U kunt persoonlijk een puppy komen halen. Of we kunnen de pup laten vervoeren door een erkend dierentransportbedrijf (u betaalt).