American Bully Kennel Norge

American Bully Kennel Norge

Velkommen til den amerikanske Bully kennelen «Dognik Bulls» Norge.

Barnehagen vår har vært i drift siden 2011. Vi har levd med American Bully-rasen siden 2016.

De viktigste amerikanske oksene til kennelen ble kjøpt i Amerika, Italia, Russland. Oksene våre undersøkes for genetiske sykdommer. Regelmessige besøk hos veterinær for undersøkelser (blodprøve og EKKO-KG av hjertet). Hvis du ønsker det, hvis du ønsker å kjøpe en American Bully i vår kennel i Norge, gjør vi tilsvarende undersøkelser for solgte valper (mot betaling).

Blant de uteksaminerte fra den amerikanske bøllekennelen Norge er det ABKC Champions, FCI Champions, European Champions og Eastern European Champions.

I avl bruker vi friske hunder, med gode muskler, med et godt muskel- og skjelettsystem. Vi har ikke amerikanske bøller med trange nesebor som ikke kan puste og leve normalt. Vi elsker sunne hunder av alle raser.

I vår kennel kan du kjøpe en valp av American Bully Norway i typen: pocket, standard, classic.

Siden barndommen har valper blitt oppdratt med super-premium mat. Vår barnehage ligger i skogen. Valper går og puster den reneste luften. Vi selger de mest friske valpene.

Hundene våre lever i 20 land i verden. Hvis du ikke klarer å hente valpen personlig, hjelper vi med å arrangere levering av den amerikanske Bully-valpen.

Hvis du leter etter en American Bully Norway kennel, husk å kontakte oss:

Instagram american bully kennel Norway— dognikbulls

E-post: dognikb@gmail.com

På bildet ser du American Bullies fra Dognik Bulls kennel: