American Bully Kennel Norway

American Bully Kennel Norway
Velkommen til siden til American Bully kennel Norway «Dognik Bulls». I nesten 10 år har vi vært eiere av denne rasen og vi kan fortelle deg alt om den. Hvert år blir det født 2-3 American Bully kull i kennelen vår og vi har Bully valper til salgs.
Hva er personligheten til American Bully fra Dognik Bulls? Våre hunder er familiehunder, de elsker og setter stor pris på familien sin. De elsker turer og reiser, fotturer i skogen og til elven/vannet. De er flotte i biler og offentlig transport. Vennlig med andre hunder. Men husk: hanner i alle raser er alltid mer seriøse enn hunner. Derfor selger vi ikke American Bully-hanner til familier som allerede har hanner. Men med glede vil vi tilby deg å kjøpe en myk og snill kvinne.
Hvordan ser en amerikansk bully fra Dognik Bulls ut? Dette er mellomstore hunder (Pocket og Standard), med god anatomi. De er sterke, med store pregede hoder, med gode brede nesebor, som lar dem puste godt og ikke er redde for varme. Alle hunder er godt musklete. Våre hovedfarger i den amerikanske Bully Norway kennelen er lilla, blå, tricolor, sjokolade.
Vi tok med våre første amerikanske bøller fra USA, Italia, Russland (men de ble født fra hunder fra USA). År senere har vi vårt eget oppdrett som vi er veldig stolte av. I vår kennel av American Bully Norway Dognik Bulls fødes valper i typene «Pocket» og «Standard».
Hva er prisen på en amerikansk bølle i en norsk kennel? Vi holder gjennomsnittsprisen for kvalitetshunder, som er 2000-2500 euro. Hvorfor er denne prisen høyere enn prisen for en amerikansk Staffordshire Terrier eller American Pit Bull Terrier valp? American Bully er en ganske massiv rase. Å oppdra en valp av en tung rase koster mer enn å oppdra en valp av en lett rase. Dette er mer vitamin, flere kondrobeskyttere for poter, hofter, ledd og leddbånd. Valper og voksne hunder av American Bully krever generelt mer omsorg. Selv mat for amerikanske bøller kjøpes ikke lenger for medium, men for store raser og er dyrere.
Ofte føder American Bully-kvinner via keisersnitt. Hvorfor det? Denne funksjonen ble gitt videre fra forfedrene til rasen, de engelske bulldogene. Keisersnitt i vårt land koster rundt 800 euro. Mens kvinner av American Staffordshire Terrier eller American Pit Bull Terrier har større sannsynlighet for å føde selv. Ikke alltid, men oftere. For den gjennomsnittlige eieren som bare er ute etter å kjøpe en god American Bully, er ikke dette så viktig. Men hvis du skal kjøpe en hunn og få barn av henne i fremtiden, tenk på det på forhånd. Du bør ha en god veterinær i byen din klar til å hjelpe deg med fødsel.
I den amerikanske Bully-rasen er mange flere farger akseptable enn i andre raser — disse er sjeldne lilla, blå, tricolor, merle.
La meg vise deg hvordan våre voksne american bully ser ut fra Dognik Bulls kennel:


Hvis du ønsker å bestille en American Bully-valp i vår kennel, skriv til oss. Sørg for å fortelle oss om deg selv: ditt navn, alder, hvor du bor (land, by, leilighet eller hus), hvor mange personer du har i familien din, om noen er allergiske mot dyr, om det er små barn i huset og hvor mange er det Er det andre kjæledyr i huset og hvor mange er det? Du kan skrive her:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
Så vil vi bestemme hvilken type, karakter, farge, kjønn på valpen du ønsker. Vi bestemmer hvilken parring i vår kennel som passer deg. Hvis valpene allerede er født, kan du betale et bestillingsdepositum (500 euro av den totale prisen på valpen). Dersom valpene til de ønskede foreldrene ennå ikke er født, betaler du også et reservasjonsdepositum for valgretten. 1,2,3 retten til å velge mann eller kvinne. Dette betyr at når valpene er født, vil du ha 1,2 eller 3 valg av en valp ved 4 uker gammel. På dette tidspunktet vil du ha mottatt mange bilder og videoer av valper og vil velge vennen din. Bor du i nærheten av oss kan du personlig komme for å møte alle valpene. Valper drar til nye hjem etter første vaksinasjon, med registrert mikrochip, med stamtavle, med europeisk veterinærpass. Hvis du bor i et annet land, bør du vurdere fraktkostnader. Du kan komme for en valp personlig. Eller vi kan sende valpen av et lisensiert dyretransportfirma (du betaler).