American Bully Kennel Romania

American Bully Kennel Romania


Bine ați venit la creșa profesională American Bully „Dognik Bulls”! Creșa noastră a fost una dintre primele care au adus bătăușii americani în țară. Am început în 2011. Toți bătăușii noștri americani au pedigree ABKC (American Bully Kennel Club — cel mai bun și mai de încredere pedigree din lume). Mă numesc Veronika Voitovska, sunt medic, expert mânuitor de câini, judecător la competiții sportive canine, judecător la expoziții din Europa. Împreună cu soțul meu, am organizat creșa American Bully România „Dognik Bulls”. Am adus cei mai buni reprezentanți ai rasei din întreaga lume la canisa noastră — din America, Italia, Rusia. În acest timp, am câștigat o mulțime de experiență în creșterea, creșterea și trăirea cu minunați bătăuși americani. Împărtășim toate aceste cunoștințe cu proprietarii puilor noștri American Bully 24/7.
În canisa noastră American Bully România puteți găsi și cumpăra un cățel de tip „pocket”, „standard”, „clasic”. Aceștia sunt bătăușii americani adulți frumoși și musculoși pe care îi avem în canisa noastră:

Monitorizăm cu atenție sănătatea câinilor noștri și ajutăm toți cățeii noștri și stăpânii lor. La urma urmei, poate că American Bully este primul tău câine din viața ta. Și ai nevoie de un mentor care să îți spună mereu și să te ajute în orice situație. Prin urmare, atunci când vindem căței români americani Bully, oferim suport complet după vânzare.
Ce culori de American Bully poți cumpăra de la noi? Albastru, albastru tricolor, liliac, liliac tricolor, ciocolată, ciocolată tricolor, roșu.
Cum să rezervi un cățeluș American Bully de la canisa noastră din România? Scrie-ne și povestește-ne despre tine. Ce fel de catelus iti doresti: „pocket”, „standard”, „clasic”. Bărbat sau femeie? Ce culoare? Vom vorbi cu tine și îți vom găsi cel mai bun și mai potrivit cățeluș pentru familia ta. Pretul mediu pentru un catelus american bully Romania de la canisa noastra este de 2000 de euro. Cățeii proveniți din reproducere (dacă ducem o cățea la un mascul care locuiește în altă țară) sunt mai scumpi. Creșterile în aer liber ajută la adăugarea masculilor de top American Bully la liniile noastre de reproducere. De aceea sunt atât de importante pentru rasă, pentru canisa. Și pentru proprietarul obișnuit, aceasta este o șansă de a cumpăra un American Bully de cea mai înaltă calitate.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Canisa are în prezent pui de vânzare. Scrieți-ne și vă vom arăta fotografii și videoclipuri cu căței, precum și cu părinții lor.
Dacă nu locuiți în țara noastră, aceasta nu este o problemă! La urma urmei, livrăm bătăușii noștri americani în toată lumea. Bătăușii noștri americani trăiesc în America, Finlanda, Suedia, Danemarca, Estonia, Letonia, Lituania, Belarus, Ucraina, Rusia, Cehia, Polonia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Scoția, Germania, Austria, România, Elveția, Franța, Olanda , Spania , Belgia, Bulgaria. Ajutăm la organizarea livrărilor în toată lumea (cel mai adesea o purtăm noi înșine „mână la mână”). Fie poți veni, fie poți zbura la grădinița noastră. Faceți cunoștință cu toți cățeii și părinții lor. Bun venit la cea mai bună canisa American Bully!
Cu stimă, Veronika Voitovska, manager și proprietar al creșei americane de bătăuși „Dognik Bulls”.