American Bully Kennel Romania

Bine ați venit la American Bully Kennel „Dognik Bulls” România.

Creșa noastră funcționează din 2011. Trăim cu rasa American Bully din 2016.

Principalii tauri americani pentru canisa au fost cumpărați în America, Italia, Rusia. Taurii noștri sunt examinați pentru boli genetice genealogice. Vizite regulate la medicul veterinar pentru examinări (test de sânge și ECHO-KG al inimii). Dacă doriți, dacă doriți să cumpărați un bătăuș american din canisa noastră din România, facem examinări similare pentru cățeii vânduți (contra cost).

Printre absolvenții American Bully Kennel România se numără Campionii ABKC, Campionii FCI, Campionii Europei și Campionii Europei de Est.

In crestere folosim caini sanatosi, cu muschi buni, cu un sistem musculo-scheletic bun. Nu avem American Bullies cu nări înguste care să nu poată respira și să trăiască normal. Ne plac câinii sănătoși de orice rasă.

In canisa noastra puteti cumpara tipuri de catelus Romanian American Bully: de buzunar, standard, clasic.

Din copilărie, cățeii au fost crescuți cu hrană super-premium. Pepiniera noastra este situata in padure. Cățeii merg și respiră cel mai curat aer. Vindem cei mai sanatosi catelusi.

Câinii noștri trăiesc în 20 de țări ale lumii. Dacă nu puteți ridica cățelul în persoană, vă vom ajuta la aranjarea livrării cățelușului American Bully.

Dacă sunteți în căutarea unei canisa American Bully în România, asigurați-vă că ne contactați:

Instagram american bully kennel Romania— dognikbulls

E-mail: dognikb@gmail.com

În fotografie vedeți American Bullies de la canisa Dognik Bulls: