American Bully Kennel Slovenia
Dobrodošli na strani slovenske psarne American Bully «Dognik Bulls». Že skoraj 10 let smo lastniki te pasme in lahko vam povemo vse o njej. Vsako leto se v naši psarni skotijo ​​2-3 legla ameriškega Bullyja in imamo Bully mladičke naprodaj.
Kakšna je osebnost ameriškega Bullyja iz Dognik Bulls? Naši psi so družinski psi, zelo radi in cenijo svojo družino. Obožujejo sprehode in potovanja, pohode v gozd in do reke/jezera. Odlični so v avtomobilih in javnem prevozu. Prijazen do drugih psov. Vendar ne pozabite: samci katere koli pasme so vedno resnejši od samic. Zato samcev American Bully ne prodajamo družinam, ki že imajo samce. Toda z veseljem vam bomo ponudili nakup mehke in prijazne samice.
Kako je videti American Bully iz Dognik Bulls? To so srednje veliki psi (Pocket in Standard), z dobro anatomijo. So močni, z velikimi reliefnimi glavami, z dobrimi širokimi nosnicami, ki jim omogočajo dobro dihanje in se ne bojijo vročine. Vsi psi so dobro omišičeni. Naše glavne barve v psarni Slovenian American Bully so lila, modra, tricolor, čokolada.
Naše prve ameriške bullije smo pripeljali iz ZDA, Italije, Rusije (vendar so bili rojeni od psov iz ZDA). Leta kasneje imamo lastno vzrejo, na katero smo zelo ponosni. V naši psarni ameriškega bullyja Slovenia Dognik Bulls se skotijo ​​mladiči tipa «pocket» in «standard».
Kakšna je cena ameriškega bullyja v slovenski psarni? Ohranjamo povprečno ceno za kvalitetne pse, ki je 2000-2500 eur. Zakaj je ta cena višja od cene za mladička pasme ameriški staffordshirski terier ali ameriški pit bull terier? American Bully je precej masivna pasma. Vzgoja mladiča težke pasme stane več kot vzgoja mladiča lahke pasme. To je več vitaminov, več hondroprotektorjev za tace, boke, sklepe in vezi. Mladički in odrasli psi pasme American Bully na splošno potrebujejo več nege. Tudi hrana za American Bullie se ne kupuje več za srednje, ampak za velike pasme in je dražja.
Samice American Bully pogosto rodijo s carskim rezom. Zakaj? Ta lastnost je bila prenesena od prednikov pasme, angleških buldogov. Carski rez pri nas stane okoli 800 evrov. Samice ameriškega staffordshirskega terierja ali ameriškega pitbull terierja pa pogosteje kotijo ​​same. Ne vedno, ampak pogosteje. Za povprečnega lastnika, ki samo želi kupiti dobrega American Bullyja, to ni tako pomembno. Če pa boste samičko kupili in imeli v prihodnosti od nje otroke, o tem premislite vnaprej. V vašem mestu bi morali imeti dobrega veterinarja, pripravljenega, da vam pomaga pri porodu.
Pri pasmi American Bully je sprejemljivih veliko več barv kot pri drugih pasmah — to so redke lila, modra, tricolor, merle.
Naj vam pokažem, kako izgledajo naši odrasli american bully kennel Dognik Bulls:


Če želite rezervirati kužka American Bully v naši psarni, nam pišite. Ne pozabite nam povedati o sebi: svoje ime, starost, kje živite (država, mesto, stanovanje ali hiša), koliko ljudi imate v družini, ali je kdo alergičen na živali, ali so v hiši majhni otroci. in koliko jih je Ali so v hiši še drugi hišni ljubljenčki in koliko jih je? Tukaj lahko pišete:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls
Nato se bomo odločili kakšen tip, karakter, barvo, spol kužka želite. Odločili se bomo, katera paritev v naši psarni vam ustreza. Če so mladički že skoteni, lahko plačate akontacijo (500 eur od celotne cene mladička). Če mladički želenih staršev še niso skoteni, plačate tudi akontacijo za pravico izbire. 1,2,3 pravica do izbire samca ali samice. To pomeni, da boste ob skotitvi mladičkov imeli na izbiro 1, 2 ali 3 mladičke, stare 4 tedne. Do tega trenutka boste prejeli veliko fotografij in videoposnetkov kužkov in si boste izbrali svojega prijatelja. Če živite v naši bližini, lahko pridete osebno spoznat vse kužke. Mladički odhajajo v nove domove po prvem cepljenju, z registriranim mikročipom, z rodovnikom, z evropskim veterinarskim potnim listom. Če živite v drugi državi, razmislite o stroških pošiljanja. Po kužka lahko pridete osebno. Lahko pa kužka pošljemo z licenciranim prevoznikom živali (plačate).