American Bully Kennel Slovenija

American Bully Kennel Slovenija


Dobrodošli v profesionalni vrtec American Bully “Dognik Bulls”! Naš vrtec je bil eden prvih, ki je v državo pripeljal ameriške nasilneže. Začeli smo že leta 2011. Vsi naši American Bulliji so z rodovnikom ABKC (American Bully Kennel Club — najboljši in najbolj zanesljiv rodovnik na svetu). Moje ime je Veronika Voitovska, sem zdravnica, vodnica psov, sodnica pasjih športnih tekmovanj, sodnica na razstavah v Evropi. Skupaj z možem sva organizirala slovenski vrtec ameriških bullyjev “Dognik Bulls”. V našo psarno smo pripeljali najboljše predstavnike pasme iz vsega sveta — iz Amerike, Italije, Rusije. V tem času smo si pridobili bogate izkušnje pri vzgoji, vzreji in življenju s čudovitimi ameriškimi bulliji. Vse to znanje delimo z lastniki naših kužkov American Bully 24/7.
V naši psarni American Bully Slovenija lahko najdete in kupite mladičke tipov “pocket”, “standard”, “classic”. To so lepi in mišičasti odrasli ameriški nasilneži, ki jih imamo v naši psarni:

Skrbno spremljamo zdravje naših psov, pomagamo pa tudi vsem našim kužkom in njihovim lastnikom. Konec koncev je morda American Bully vaš prvi pes v življenju. In potrebujete mentorja, ki vam bo vedno povedal in vam pomagal v vsaki situaciji. Zato ob prodaji pasjih mladičev American Bully v Sloveniji nudimo celovito podporo po prodaji.
Katere barve American Bully lahko kupite pri nas? Modra, modra tricolor, lila, lila tricolor, čokolada, čokoladna tricolor, rdeča.
Kako rezervirati kužka American Bully iz naše slovenske psarne? Pišite nam in povejte o sebi. Kakšnega kužka želite: “žepni”, “standardni”, “klasični”. Moški ali ženska? Kakšne barve? Pogovorili se bomo z vami in vam poiskali najboljšega, najprimernejšega kužka za vašo družino. Povprečna cena za mladička American Bully Slovenija iz naše psarne je 2000 eur. Mladički iz pasem (če peljemo psičko k samcu, ki živi v drugi državi) so dražji. Vzreja na prostem pomaga dodati vrhunske samce American Bully v naše vzrejne linije. Zato so tako pomembni za pasmo, za psarno. In za navadnega lastnika je to priložnost, da kupi American Bully najvišje kakovosti.
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
V psarni so trenutno mladički naprodaj. Pišite nam in pokazali vam bomo fotografije in videe kužkov, pa tudi njihovih staršev.
Če ne živite v naši državi, to ni problem! Navsezadnje naše ameriške nasilneže dostavljamo po vsem svetu. Naši ameriški nasilneži živijo v Ameriki, na Finskem, Švedskem, Danskem, v Estoniji, Latviji, Litvi, Belorusiji, Ukrajini, Rusiji, na Češkem, Poljskem, Irskem, v Italiji, Veliki Britaniji, na Škotskem, v Nemčiji, Avstriji, Romuniji, Švici, Franciji, na Nizozemskem. , Španija, Belgija, Bolgarija. Pomagamo organizirati dostavo po celem svetu (najpogosteje jo nosimo sami «iz roke v roko»). Lahko pridete ali odletite v naš vrtec. Spoznajte vse kužke in njihove starše. Dobrodošli v najboljši psarni American Bully!
S spoštovanjem, Veronika Voitovska, vodja in lastnica ameriškega vzgajalnika «Dognik Bulls».